Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Το prime time πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Τι θα δείτε και πότε την καινούργια σεζόν

Μέρα με τη μέρα… κλειδώνουν τα προγράμματα των καναλιών. Βέβαια αυτό το «κλείδωμα» μην το δέσετε γιατί τα αποτελέσματα από τη μάχη της τηλεθέασης θα αναγκάσουν τους υπεύθυνους των καναλιών να κάνουν αρκετές αλλαγές. Για το λόγο αυτό και τα κανάλια κρατούν ως «επτασφράγιστο» μυστικό τα προγράμματά τους προσπαθώντας να μάθουν αυτά των αντιπάλων για να καταστρώσουν όσο καλύτερα γίνεται τα δικά τους.

Μετά λοιπόν από το χθεσινό άρθρο στο Newsit με το πότε κάνουν πρεμιέρα και πότε θα προβάλλονται οι εκπομπές του ALPHA, σειρά έχει ο ΑΝΤ1 και το πρόγραμμά του στο prime time, δηλαδή από τις 9 έως τις 12 το βράδυ.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το πρόγραμμα στο κανάλι του Αμαρουσίου θα έχει ως εξής:

Κάθε Δευτέρα και από τις 9 έως τις 11 το βράδυ θα προβάλλεται το «Next Top Model». Στη συνέχεια, γύρω στις 11, θα αναλαμβάνει δράση η γνωστή παρέα του Αντώνη Κανάκη. Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα συνεχίσει να μεταδίδεται καθημερινά την ίδια ώρα.

Κάθε Τρίτη από τις 9 έως τις 11 το βράδυ στον ΑΝΤ1 θα προβάλλεται η τούρκικη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» που από καθημερινή θα γίνει εβδομαδιαία με ένα διπλό χορταστικό επεισόδιο για όσους δεν επιλέξουν να δουν τον Λάκη Λαζόπουλο στον ALPHAή τη «Ζωή της άλλης» στο MEGA. Αμέσως μετά, στις 11, τη σκυτάλη στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα παραλαμβάνει η παρέα της «Ράδιο Αρβύλα».

Κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ θα προβάλλεται επεισόδιο από τις οντισιόν του «X Factor». Τα επεισόδια μάλιστα με τις οντισιόν που πραγματοποίησε η κριτική επιτροπή του talent show θα είναι περισσότερα από τις προηγούμενες σεζόν. Αμέσως μετά στις 10 το βράδυ οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν το μοναδικό σήριαλ του ΑΝΤ1, την «Ονειροπαγίδα». Κι αμέσως μετά, στις 11, ξανά η παρέα του Αντώνη Κανάκη με την εκπομπή τους, τη «Ράδιο Αρβύλα»!

Κάθε Πέμπτη οι βραδιές στον ΑΝΤ1 είναι ποδοσφαιρικές αφού το κανάλι του Αμαρουσίου θα προβάλλει δύο αγώνες του «Europa League». Όταν όμως, δεν έχει αγώνα ο ΑΝΤ1 στις 9 θα προβάλλει ξένη ταινία και στις 11 η παρέα της «Ράδιο Αρβύλα» θα βρίσκεται κανονικά στις θέσεις της.

Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 9 θα προβάλλεται ακόμα ένα επεισόδιο από τις οντισιόν του «X Factor». Στις 10 θα προβάλλεται η σειρά «Κάρμα» αφού ο ΑΝΤ1 αποφάσισε η περυσινή καθημερινή του σειρά να κλείσει με πέντε επεισόδια τον κύκλο της για να ολοκληρωθεί η ιστορία των πρωταγωνιστών. Και βέβαια στις 11, όπως κάθε μέρα, η «Ράδιο αρβύλα» θα αναλαμβάνει πάλι δράση. Ωστόσο, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το πρόγραμμα της Παρασκευής θα… αναδιαμορφωθεί όταν ξεκινήσουν τα live του «X Factor»! Κι επειδή είναι σίγουρο ότι τις πρώτες βδομάδες της μετάδοσής του το talent show θα είναι… μαραθώνιας διάρκειας, θεωρείται σίγουρο ότι ο Κανάκης κι η παρέα του θα παίρνουν… ρεπό και τις Παρασκευές. Όσον αφορά το «Κάρμα», η σειρά θα έχει ολοκληρώσει την παρουσία της αφού έχουν γυριστεί μόνο πέντε επεισόδια.  

Κάθε Σάββατο βράδυ από τις 9 έως τις 11 στον ΑΝΤ1 θα προβάλλεται το «Top Chef» με τη Νάντια Μπουλέ, αφού τις επόμενες μέρες (μπορεί και ώρες! ) θα μπουν οι τελικές υπογραφές για να αναλάβει επίσημα την παρουσίασή του. Στις 11 το βράδυ… δεν έχει «Ράδιο Αρβύλα»! Ε, μην τους ξεθεώσουν κιόλας! Μία ξένη ταινία θα γεμίσει το πρόγραμμα του καναλιού και τα σαββατόβραδα των τηλεθεατών που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν ΑΝΤ1.

Κάθε Κυριακή βράδυ το κανάλι του Αμαρουσίου θα συνεχίσει το σλόγκαν «Back to back» προβάλλοντας δύο ξένες ταινίες, κολλητά τη μία με την άλλη. Κι αυτό θα κρατήσει μέχρι το Μάρτιο περίπου που είναι να ξεκινήσει το «Dancing with the stars» και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή.

Αυτό λοιπόν είναι το πρόγραμμα στο prime time του ΑΝΤ1, όπως το έχουν αποφασίσει μέχρι στιγμής τα στελέχη του καναλιού. Αλλά όπως σας είπαμε και στην αρχή… μην βάλετε το βίντεο να γράφει για πολύ καιρό γιατί θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές μέχρι κάθε εκπομπή να βρει την καταλληλότερη μέρα και ώρα προβολής.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε