Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Το «X Factor» πάει ξανά Κύπρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Το «X Factor» πάει ξανά Κύπρο

Τι έγινε στην πρώτη οντισιόν και τι σχεδιάζουν στον ΑΝΤ1

Την προηγούμενη βδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες οντισιόν του 3ου «X Factor». Οι υπεύθυνοι της παραγωγής αποφάσισαν «τιμής ένεκεν» το ξεκίνημα να γίνει από την Κύπρο αφού οι νικητές στους δύο πρώτους κύκλους του talent show ήταν από το νησί της Αφροδίτης.

Και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε αφού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit υπήρχαν συμμετέχοντες που διέθεταν πολύ καλές φωνές. Μάλιστα ανάμεσά τους υπήρχαν και πάρα πολλά νέα παιδιά, ηλικίας 15 έως 18 ετών! Παρά όμως τη μεγάλη συμμετοχή υπήρξαν έντονα παράπονα από πάρα πολλούς που είχαν δηλώσει συμμετοχή αλλά λόγω των καλοκαιρινών αδειών απουσίαζαν από την Κύπρο.

Λόγω των πολλών αιτήσεων συμμετοχής το X FACTOR θα επιστρέψει ξανά στην Κύπρο για να κάνει κι άλλες οντισιόν

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit η κριτική επιτροπή σκοπεύει αρχές Σεπτεμβρίου να κατέβει ξανά στην Κύπρο για να δει και να ακούσει και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Η ακριβής ημερομηνία θα διευκρινιστεί όταν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 δουν τι πρόκειται να γίνει και με την οντισιόν της Νέας Υόρκης. Μπορεί πέρυσι να είχε πάει μόνο ο Γιώργος Θεοφάνους στην Αμερική αλλά θέλουν φέτος να πάει όλη η κριτική επιτροπή.

Έτσι, αμέσως μετά τις οντισιόν που θα γίνουν στην Αθήνα, οι Γιώργος Λεβέντης, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Θεοφάνους και ο περυσινός νικητής Νίκος Μουρατίδης θα πάρουν τις βαλίτσες τους για Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Νέα Υόρκη.

Αμέσως μετά στην Αθήνα θα γίνει η διαδικασία του boot camp αφού πρώτα οι κριτές χωρίσουν τις ομάδες και αναλάβει ο καθένας τη δική του.

Ωστόσο η… διαταγή θα έρθει από την ξένη εταιρεία παραγωγής αφού ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η ομάδα του καθενός κριτή θα κληρωθεί ανάμεσα στις τέσσερις ή ανάμεσα στις δύο που δεν έχει πάρει ο κάθε ένας από τους τέσσερις.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε