Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκλειστικό:Κινδυνεύει με… χρεοκοπία η εκπομπή «Για λογαριασμό σας»

Τα προβλήματα στην εκπομπή του ALPHA

Μπορεί η εκπομπή «Για λογαριασμό σας» να πήρε το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν αλλά αυτό δεν είναι αρκετό αφού υπάρχουν αρκετά προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν, όπως το να συγκεντρωθούν αιτήσεις συμμετοχών. Έτσι εξηγείται και το ότι ο παρουσιαστής της Νίκος Σαμοΐλης βγήκε σε αρκετές άλλες εκπομπές ενώ το τρέιλερ της εκπομπής του προβάλλεται συνεχώς ώστε να διαφημιστεί, μπας και αυξηθούν οι αιτήσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit οι υπεύθυνοι παραγωγής μελετούν όσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί, εξετάζοντας όμως το πόσες από αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Άλλωστε το μέγιστο πρόβλημα είναι ότι αρκετοί από τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή αντιμετωπίζουν προβλήματα στα οποία η εκπομπή αδυνατεί να δώσει λύση, οπότε δεν μπορούν να συμμετέχουν.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε και τις… περιπέτειες της εκπομπής αφού αλλάζει συνεχώς εταιρείες παραγωγής. Έτσι, ενώ άλλοι την ξεκίνησαν, στο μέσο της προηγούμενης σεζόν η εκπομπή «μετακόμισε» σε άλλη εταιρεία για να επιστρέψει ξανά πριν από έναν μήνα στην αρχική.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αυτό που ενδιαφέρει τους υπεύθυνους της εκπομπής είναι να βρεθούν τουλάχιστον έξη δυνατά θέματα (για αντίστοιχες εκπομπές, όσες δηλαδή περιλαμβάνει ένας κύκλος) αλλιώς η εκπομπή κινδυνεύει να μην βγει στον αέρα και να… χρεοκοπήσει.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε