Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ποιοι θα είναι στο «Just the two of us»

Τα MEGAλα σχέδια για το talent show

Είναι γνωστό ότι το MEGA ποντάρει πολλά στο «Just the two of us». Η αλήθεια είναι ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων εργάζονται πυρετωδώς αλλά και πολύ προσεχτικά και για το talent show που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης αφού αναμφισβήτητα είναι από τα μεγάλα ατού της επόμενης σεζόν.

Τα στελέχη του MEGA έχουν επικοινωνήσει –διευκρινιστικά και διακριτικά!- με πολλά πρόσωπα βολιδοσκοπώντας τα κι από τα οποία οι απαντήσεις ήταν αμέως θετικές. Δεν είναι τυχαίο, που αν και το κανάλι της Μεσογείων τηρεί άκρα μυστικότητα για το συγκεκριμένο project, αναφέρονται διάφορα ονόματα συμμετεχόντων στο «Just the two of us», είτε ως «τραγουδιστές-παρτενέρ» είτε ως «διαγωνιζόμενοι»! Προς το παρόν όμως, λίγα είναι τα πρόσωπα που έχει οριστικοποιηθεί ότι θα είναι στο talent show του MEGA!.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit αυτοί που είναι ένα… μικρόφωνο πριν μας πουν ένα τραγούδι είναι ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, επιθυμία των στελεχών του καναλιού είναι ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους να είναι και κάποιο πρόσωπο που να κουβαλά την αίγλη του ελληνικού κινηματογράφου. Και για να καταλάβετε τι εννοούμε, μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε στη σκηνή του «Just the two of us» τον Λάκη Κομνηνό. Αλλά ακόμα κι αν ο σπουδαίος ηθοποιός δεν είναι ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, τα στελέχη του MEGA αναζητούν κάποιον ίσου… βάρους!

Πάμε τώρα στους τραγουδιστές-παρτενέρ, σε αυτούς δηλαδή που θα προσπαθούν να βοηθήσουν τους διαγωνιζόμενους να πουν τα τραγούδια όσο γίνεται καλύτερα. Αν κι επίσης, έχουν πέσει πολλά ονόματα στο τραπέζι κι έχουν γίνει πολλά διευκρινιστικά τηλεφωνήματα με θετική ανταπόκριση, εντούτοις εκκρεμούν οι συναντήσεις. Και για να δείτε πόσο ακριβείς είμαστε, σας ενημερώνουμε ότι αυτές τις ώρες στο MEGA σε σύσκεψη με κορυφαία στελέχη του καναλιού βρίσκεται η Καίτη Γαρμπή. Άλλωστε για τις επαφές της ερμηνεύτριας με το MEGA, σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο. Προς το παρόν όμως, δύο είναι οι τραγουδιστές που έχουν κλείσει με το MEGA κι αυτοί είναι ο Κώστας Καραφώτης και η Ραλλία Χρηστίδου.

Πάμε τώρα στην κριτική επιτροπή. Κατ’ αρχάς, αυτές τις μέρες θα γίνει ραντεβού στελεχών του καναλιού με τον Ηλία Ψινάκη για να συζητήσουν και να δουν αν ο «δαιμόνιος μάνατζερ» θα καθίσει σε μία από τις τρεις καρέκλες. Για την άλλη καρέκλα σκέφτονται ένα νέο πρόσωπο που δεν θα σας αποκαλύψουμε το όνομα γιατί εκκρεμούν κάποιες άλλες επαγγελματικές ΤΗΣ υποχρεώσεις. Είναι όμως νέα, πολύ αγαπητή και ξέρει πολύ καλά από μουσική.

Αυτά προς το παρόν! Δεν θα αποκαλύψουμε τίποτε περισσότερο για το talent show μέχρι να οριστικοποιηθούν τα πρόσωπα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε