Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Απόψε ο ΑΝΤ1 σας βάζει σε… “Πειρασμό”

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τον γοητευτικό Κιβάντς Τατλιτουγκ κάνει πρεμιέρα απόψε.

Τι θα δούμε; Ο Αντνάν έχασε τη σύζυγό του πριν από δέκα χρόνια. Zει απομονωμένος στην έπαυλή του με το υπηρετικό προσωπικό, τη Γαλλίδα γκουβερνάντα των παιδιών του και τον Μπεχλούλ, γιο ενός συγγενή του, του οποίου έχει αναλάβει την κηδεμονία.

Ο Αντνάν έχει μία κόρη, τη Νιχάλ και ένα γιο, τον Μπουλέντ και έχει αφιερώσει τη ζωή του πλέον σ΄ αυτούς. Όταν συναντά μετά από χρόνια την Μπιχτέρ, κόρη της κυρίας Φιρντέβς, που ανήκει στην ‘υψηλή κοινωνία’ της Κωνσταντινούπολης, νιώθει ένα σκίρτημα στην καρδιά του και ξυπνάνε αισθήματα που ήταν βαθιά θαμμένα εδώ και πολλά χρόνια.

Η Φιρντέβς είναι μία φιλόδοξη γυναίκα και η πιο εντυπωσιακή παρουσία των κοσμικών δεξιώσεων. Η σχέση της με τις κόρες της είναι ανταγωνιστική. Έχει έντονη κοινωνική ζωή, την οποία ακόμα και ο ξαφνικός θάνατος του συζύγου της δεν μπόρεσε να περιορίσει.

Η Μπιχτέρ μισεί τη μητέρα της, ντρέπεται γι’ αυτή και τη θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο του πατέρα της. Πνιγμένη στη μοναξιά και στη θλίψη της, βρίσκει την ασφάλεια στο πρόσωπο του κυρίου Αντνάν και αποφασίζει να κάνει μαζί του το μεγάλο βήμα για μία νέα ζωή.

Ο Αντνάν όμως, είναι συγχρόνως και ο ιδανικός υποψήφιος σύζυγος για τη Φιρντέβς. Όταν αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον της κόρης της γι’ αυτόν, η Φιρντέβς γίνεται έξαλλη και ξεκινά μία σχέση μίσους μεταξύ μητέρας και κόρης, η οποία θα διαρκέσει χρόνια…

Γνωρίστε τα πρόσωπα της σειράς και διαβάστε για τον ρόλο που θα παίξουν.


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε