Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποχώρησε από την ΕΡΤ και ο Τζώνη Καλημέρης

Αποχώρησε από την ΕΡΤ και ο Τζώνη Καλημέρης

Τι λέει η ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης…

Η είδηση της αποχώρησης του Τζώνη Καλημέρη έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία χθες το βράδυ. Μια… αναμενόμενη είδηση για όσους ασχολούμαστε με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αφού είναι αλήθεια πως την περιμέναμε εδώ και καιρό. Ο λόγος;

Ο Τζώνη Καλημέρης είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να δουλεύουν και να έχουν αποτέλεσμα. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, τον τελευταίο καιρό η ΕΡΤ δεν έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και στόχους ενώ «δικαιολογούνται» πως προσπαθούν να μαζέψουν τα «σπασμένα» των προηγούμενων. Έτσι, μετά τα πορίσματα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ, τις μη ανανεώσεις των συμβάσεων αλλά τη σύσταση «συμβάσεων ειδικών θέσεων», τη μείωση αριθμού των καινούργιων συμβασιούχων αλλά την… απελευθέρωση των μισθών των διοικούντων, τις αποχωρήσεις των Γαμπρίτσου, Χούκλη, Βαγιάννη και… και… και… περιμέναμε εδώ και καιρό την αποχώρηση του Τζόνι Καλημέρη!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Τζώνη Καλημέρης πέρασε από πολλές θέσεις στην κρατική τηλεόραση, όπως γενικός διευθυντής τηλεόρασης και ειδικός σύμβουλος. Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που αποχωρεί από την ΕΡΤ όταν το 2004, παραιτήθηκε για το «μαύρο» που είχε πέσει στην κρατική τηλεόραση την πρώτη μέρα μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Επέστρεψε μετά από καιρό για να ξαναφύγει επίσημα σήμερα! Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΕΡΤ γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας της με τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα προγράμματος, οργάνωσης και εκτέλεσης μεγάλων τηλεοπτικών γεγονότων κ. Τζώνη Καλημέρη.
Τα δύο μέρη οδηγήθηκαν σε αυτήν την απόφαση λόγω της αλλαγής της φυσιογνωμίας και του επανακαθορισμού των στόχων της εταιρίας.

Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης εκφράζει την εκτίμησή της στο πρόσωπο του κ. Καλημέρη και τον ευχαριστεί για την προσφορά του από διάφορες υψηλές διοικητικές θέσεις καθώς και για τη σημαντική συμβολή του στη μεταβατική περίοδο μέχρι τον διορισμό της νέας διοίκησης»

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε