Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποχώρησε από το JOY γιατί δεν δέχτηκε τη λογοκρισία!

Αποχώρησε από το JOY γιατί δεν δέχτηκε τη λογοκρισία!

Τους χάλασε… το γλυκό με όσα έγραψε, αλλά αποφάσισε να μείνει πιστός σε όσα υποστήριξε και να μην μοιραστεί μαζί τους τη… χαρά! Έτσι λίγο πριν ξεκινήσουν τα καινούργια επεισόδια αποχώρησε από την εκπομπή του MEGA, αλλά αποφασισμένος να μην δεχτεί τα… μαγειρέματά τους.

Ο λόγος για τον Διονύση Αλέρτα, τον Chef Patissier, που παρακολουθούσαμε και στην εκπομπή «Joy» του MEGA να δημιουργεί πολύ ωραίες και γλυκές συνταγές.
 

 
Αν και η στήλη του στην εκπομπή ήταν από τις πιο γλυκές, αφού έδινε στους τηλεθεατές συμβουλές και τρόπους εκτέλεσης ωραίων γλυκών, αποδείχτηκε ότι ο Διονύσης Αλέρτας δεν… μαγειρεύει δημοσιοσχεσίτικα κι υποστηρίζει την άποψή του, έστω κι αν αυτή… πικραίνει τους «ανώτερούς» του. Πριν από λίγο καιρό λοιπόν, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο γνωστός Chef Patissier έγραψε πως
«Με παίρνει δημοσιογράφος τηλ αφού λέμε τα τυπικά καλή χρονιά και τέτοια καλορίζικο το μαγαζί κτλ. .μου προτείνει να κάνει φωτογράφηση στο μαγαζί μου με τον “αμπαλο” άσχετο τηλε-σεφ μάγειρα του περιοδικού τους που θα κάνει τον “Ζαχαροπλάστη” στο μαγαζί μου και στον πάγκο μου…ακόμα και σε μπουρδέλο να πας την θέση της πουτάνας δεν την παίρνεις» .
 

 
Ίσως για ορισμένους η γλώσσα του και τα όσα υποστήριξε να είναι… σκληρά! Όπως φαίνεται πάντως υποστήριξε αυτά που πιστεύει και κυρίως, υποστήριξε τη δουλειά του. Και δεν έκανε πίσω ακόμα κι όταν του ζητήθηκε να κάνει, αποσύροντας αυτή τη δημοσίευση από το facebook που χάλαγε σε κάποιους το γλυκό. Έτσι όχι μόνο δεν έκανε πίσω στα «πιστεύω» και την άποψή του, αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει. Με νέα λοιπόν ανάρτησή του, επισημαίνει ότι
«Θα θελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά στο “joy” για την συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα. Απλά αποχωρώ γιατί έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο να είμαι στο κανάλι η να διαγράψω ένα post που έκανα για κάποιον “chef..” μάγειρα που την βλέπει και ζαχαροπλάστης. Δεν ήταν δύσκολη η επιλογή μου ..με χαρά υποστηρίζω την άποψη μου»..
 

 
Έτσι λοιπόν με συνοπτικές διαδικασίες ο Chef Patissier Διονύσης Αλέρτας αποχώρησε από την εκπομπή του MEGA, το «Joy», αλλά αποφασισμένος να μην δεχτεί λογοκρισία και παρεμβολές στη δουλειά του που αγαπάει. Κι όσο κι αν θέλουν κάποιοι δεν μπορεί να κάνει παραχωρήσεις για να δεχτεί τα «μαγειρέματά» τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε