Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αποχώρησε από το «Καλημερούδια»

Αποχώρησε από το «Καλημερούδια»

Τα μάζεψε τα πράγματα και φεύγει ξαφνικά από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, την «Καλημερούδια», που παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η αποχώρησή της προκαλεί αναστάτωση στα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων καθώς είχε βασικό ρόλο στην εκπομπή και πρέπει τώρα να κάνουν… μαγειρέματα για να βρεθεί αντικαταστάτης.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου από την «Καλημερούδια» αποχωρεί η έμπειρη και γνωστή μαγείρισσα Ειρήνη Τόγια.

Η γνωστή ως «Ρένα της Φτελιάς» είχε συνεργαστεί και παλαιότερα με το κανάλι της Μεσογείων και φέτος είχε αναλάβει τη μαγειρική στήλη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Πριν από δύο μέρες όμως υπέβαλλε ξαφνικά την παραίτησή της και για αυτό μάλιστα τις τελευταίες μέρες δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έκανε και συνάντηση με το διευθυντή προγράμματος του MEGA, τον Λοΐζο Ξενόπουλο, στον οποίο εξήγησε ότι πρέπει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο για να μην πάει το μυαλό σας στο… κακό, η αγαπητή Ρένα δεν έχει πρόβλημα υγείας αλλά άλλοι λόγοι την αναγκάζουν να αποχωρήσει από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ η σχέση της με τα στελέχη του σταθμού εξακολουθούν να είναι πολύ καλές,. Προς το παρόν μετά την ξαφνική αποχώρηση της Ρένας, στο MEGA δεν έχουν αποφασίσει ποιος θα αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής, αλλά είναι ήδη σε επαφές με διάφορα πρόσωπα για να αποφασίσουν ποιο θα είναι αυτό που θα αναλάβει τα μαγειρέματα στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε