Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποχωρήσεις και αλλαγές στο «Κους κους» της Κατερίνας Καραβάτου

Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται και ποιοι αρνήθηκαν να πάνε

Στο πλαίσιο των αλλαγών και του προγραμματισμού για την καινούργια χρονιά έχει μπει και το «Κους κους το μεσημέρι». Η καθημερινή εκπομπή του ALPHA με την Κατερίνα Καραβάτου που «πρωταγωνιστούσε» στον αγώνα τηλεθεάσεων, τα τελευταία χρόνια έχει πέσει αρκετά με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, μετά το «Πολύ μπλα μπλα» με τη Φαίη Σκορδά και το «Super Star» με τη Χριστίνα Λαμπίρη.

Ιδιαίτερα φέτος η εκπομπή του ALPHA έπεσε αρκετά σε τηλεθεάσεις ακόμα και στο νεανικό κοινό δημιουργώντας πρόσθετους πονοκεφάλους στα στελέχη της Κάντζας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που αρκετοί από τους συντελεστές αποχωρούν από την εκπομπή ενώ κάποιοι άλλοι αρνήθηκαν να μπουν στην παρέα της Καραβάτου.

Αυτοί που αποφάσισαν να πουν «αντίο» είναι, κατ’ αρχάς, η Κλεοπάτρα Πατλάκη που ήταν μάλιστα από τα «ιδρυτικά» στελέχη της εκπομπής όταν μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου και το Δημήτρη Σαράντο ανέλαβαν πριν από έξη χρόνια την παρουσίαση της εκπομπής. Όπως πρώτα σας είχαμε γράψει στο Newsit η Πατλάκη δήλωσε πριν από λίγες μέρες ότι την επόμενη χρονιά δεν θα είναι στην παρέα του «Κους κους». Αλλά οι αποχωρήσεις, οικειοθελείς ή όχι, δεν σταματούν εδώ.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχωρεί από την εκπομπή του ALPHA αφού και η ίδια αλλά και το κανάλι της Κάντζας δεν τα… βρήκαν. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η Μεσσαροπούλου αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα με τα τηλεοπτικά θέματα –στα οποία ως τηλεοπτική συντάκτρια ήταν υπεύθυνη στην εκπομπή – από τις συνεχείς παρεμβάσεις για να μην ασχολείται θετικά με εκπομπές και πρόσωπα των άλλων καναλιών. Για το λόγο αυτό και η ίδια αλλά και το κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους και να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του.

Το δικό του δρόμο θα τραβήξει κι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αφού φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της εκπομπής… δεν μπορούν να τον ελέγξουν όσο θέλουν. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, πριν από λίγο καιρό, σε σύσκεψη στελεχών του καναλιού ειπώθηκε ότι «ο Κωνσταντινίδης δεν μπορεί να ελεγχθεί στον αέρα». Φαίνεται ότι το «κους κους» που γίνεται, πρέπει να είναι ελεγχόμενο! Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο δημοσιογράφος φέρεται να είναι έντονα δυσαρεστημένος με τη στάση των υπευθύνων που δεν τον έχουν ενημερώσει για το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν και τα μαθαίνει όλα… από τις πηγές του. Γι’ αυτό και ακούγεται ότι έχει δώσει συνέντευξη σε έντυπο που τα λέει όλα… χωρίς παρεμβάσεις!

Ο μόνος από το φετινό πάνελ που θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά είναι ο Νάσος Γουμενίδης.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit δίπλα του θα βρεθεί η Ρούλα Χάμου που συνεργάστηκε με την εκπομπή τους τελευταίους μήνες. Βέβαια η Χάμου ήταν και παλαιότερα στην εκπομπή αλλά είχε αποχωρήσει. Αυτή τη βδομάδα θα μπουν οι υπογραφές και έτσι, απ’ ότι φαίνεται, θα βρεθεί επίσημα ξανά στο πάνελ της εκπομπής.

Ένα άλλο πρόσωπο που είχε αποχωρήσει και θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν στις καρέκλες της εκπομπής είναι ο Δημήτρης Παπανώτας. Στις υπόλοιπες καρέκλες θα καθίσουν ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουμπαρούδης και η Playmate Βάσω Κολλιδά.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του ALPHA αναζητούν ένα ακόμη άτομο ενώ μέχρι στιγμής έχουν εισπράξει αρνητικές απαντήσεις από τη Μαρία Αραμπατζή, τη Φλορίντα Πετροτσέλι και –απ’ ό,τι λέγεται- και από το Θανάση Πάτρα.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες οι αλλαγές δεν σταματούν μπροστά από τις κάμερες αλλά προχωρούν και πίσω από αυτές Έτσι πιθανή θεωρείται η αποχώρηση της αρχισυντάκτριας Μαίρης Παλιαλέξη, που αν κι εφόσον δεχτεί να αναλάβει διοικητική θέση στο κανάλι της Κάντζας όπως της προτάθηκε, τη θέση της θα αναλάβει ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Ρούλα Κορομηλά ως υπεύθυνη της εκπομπής θέλει να ανεβάσει τις τηλεθεάσεις του «Κους κους» και να σταματήσει την πτωτική του πορεία στον πίνακα τηλεθεάσεων. Την επόμενη σεζόν θα αποδειχτεί αν θα τα καταφέρει ή η εκπομπή της θα εξακολουθήσει να είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης στο γενικό σύνολο τηλεθέασης στις μεσημεριανές εκπομπές…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε