Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αρναούτογλου, Καραβάτου, Στικούδη και Αλέφαντος περνούν το «Βράδυ» τους μαζί μας

Ο καθένας για το χώρο του –και όχι μόνο!- έχει να μας πει πολλά. Κι είναι αλήθεια ότι οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Κατερίνα Καραβάτου, Κατείνα Στικούδη και Νίκος Αλέφαντος τα λένε όλα!

Πού; Στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 αύριο και μεθαύριο.

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν καλεσμένοι του είναι την Πέμπτη η Κατερίνα Καραβάτου που κάνει πολλές «ζουμερές» αποκαλύψεις! Η παρουσιάστρια λέει πώς ένιωσε όταν της ανακοίνωσαν ξαφνικά οι υπεύθυνοι του ALPHA πως «κόβεται» η εκπομπή της, και μάλιστα, αποκαλύπτει την πρώτη της σκέψη εκείνη τη στιγμή. Ποιοι από τους υπεύθυνους του καναλιού της Κάντζας επικοινώνησαν μαζί της και ποιοι άνθρωποι τη στήριξαν; Τι απαντά στην πολυσυζητημένη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη για τη μεσημεριανή ζώνη που αναφέρθηκε στις… «κουτσομπολευτικές», όπως τις είπε, εκπομπές; Ακόμα, ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Κατερίνας Καραβάτου; Θα συμμετέχει στο «Dancing With the Stars»; Τι μας λέει για το μωρό της, σε ποιον μοιάζει και γιατί δεν αποκαλύπτει ακόμα το όνομα;

Στη συνέχεια καλεσμένη είναι η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη σε μια κουβέντα με πολλή… ραπ! Τι μας λέει για το νέο της CD; Ποια επαγγελματική «ταμπέλα» της αρέσει περισσότερο; Πώς αισθάνεται ο σύντροφός της που είναι τόσο σέξι; Τι απαντάει στο αν θα επέστρεφε στην παρουσίαση κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής;

Την Παρασκευή ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σ’ ένα «Βράδυ»… με πολύ γέλιο! Πώς αποφάσισε ο Άρνι να γράψει βιβλίο και ποια ήταν η αφιέρωση που έκανε στην αγαπημένη του Νικόλ Κοτοβός; Τι μας αποκαλύπτει για την εκπομπή που θέλει να παρουσιάσει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο; Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 θα ακούσουμε μάλιστα σε αποκλειστικότητα τη μαντινάδα που έχει γραφτεί για το Γρηγόρη αλλά και θα δούμε τις φανταστικές επιδόσεις του στο τεστ γεύσης των cupcakes!

Το «Βράδυ» της Παρασκευής θα κλείσει με το Νίκο Αλέφαντο σε μια κουβέντα με πολύ ποδόσφαιρο, αλλά και αποκαλύψεις! Πόσα χρόνια είναι παντρεμένος και τι σχέση έχει με την απιστία; Γιατί ο γιος του δεν έγινε ποδοσφαιριστής, αλλά ο εγγονός του θέλει να γίνει; Ολυμπιακός και Εθνική σκοράρουν αυτό το Βράδυ, αλλά η βασική ενδεκάδα που αποτελείται από την ελληνική showbiz, επιλέγεται από τον Νίκο Αλέφαντο και η «φάση»… δεν παίζεται!

Αυτοί λοιπόν είναι οι καλεσμένοι της Πέμπτης και της Παρασκευής στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου. Και όπως διαβάσατε, έχουν –και λένε- πολλά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε