Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αρναούτογλου: Θέλω να κάνω εκπομπή με τον Ρέμο

Το δικό του αλφαβητάρι φανέρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξή του στο TVZapping και μίλησε για πολλά…

Αγανακτισμένοι: Υπάρχουν δύο κεφάλαια στην ιστορία, πώς έφτασες στο σημείο να είσαι αγανακτισμένος και γιατί έδωσες τον χώρο και τον χρόνο σε κάποιους να σε κάνουν να βρεθείς σ’ αυτή τη θέση. Λίγο πολύ αγανακτισμένοι νομίζω πως είμαστε όλοι μας. Δεν υπάρχει, όμως, άλλος τρόπος να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση από το να συνεχίσουμε να ζούμε έχοντας μια θετική ματιά απέναντι σε όσα μας συμβαίνουν. Δύσκολο – αλλά μόνο κερδισμένοι θα βγούμε αν τα καταφέρουμε. 
 
Βιβλίο: Αυτή τη στιγμή που με βρίσκεις είμαι στην παραλία και γράφω. Ο τίτλος του βιβλίου «παίζει» ανάμεσα σε δύο, «Μακιγιαρισμένοι φόβοι» ή «Φόβοι κλόουν». Πρώτα ο Θεός, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει κυκλοφορήσει. Πρόκειται για ένα ταξίδι πάνω στους δικούς μου φόβους. Προσπαθώ να τους αναλύσω, αν και θεωρώ πως το τέλος αυτής της ιστορίας πρόκειται να δημιουργήσει πολλές εκπλήξεις. 
 
Γαμώτο: Το λέω όταν ήξερα εκ των προτέρων τι θα γίνει, όμως επέμενα, γιατί πίστευα στο όνειρο…
 
Διακοπές: Περισσότερες διακοπές κάνει το κινητό μου από μένα…
 
Επιτυχία: Αν προσπαθήσω να την ορίσω, απλά θα πω πως επιτυχία είναι να νιώθεις ευτυχισμένος, χωρίς να περιμένεις ντε και καλά πως πρέπει να πετύχεις. 
 
Ζορό: Είμαι σίγουρος πως περιμένεις να σου πω το όνομα Ψωμιάδης. Θα σε απογοητεύσω, το όνομα του ήρωα των παιδικών μας χρόνων, του Ζορό, μου θυμίζει τη νύφη μου, που είναι από το Μεξικό! 
 
Ηρεμία: Η ηρεμία για μένα είναι να έχεις μια καλή γυναίκα και μια ωραία παρέα από φίλους. Την τέλεια εικόνα συμπληρώνει και ένα ενδιαφέρον ταξίδι. 
 
Θεσσαλονίκη: Νομίζω ότι ένα μέρος της καρδιάς μου χτυπάει στον Λευκό Πύργο.
 
Ιησούς Χριστός: Τον ευχαριστώ για όσα έχω αποκτήσει στη ζωή μου. 
 
Κάρμα: Το πιστεύω ακράδαντα, δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό. Οσο κι αν κάνεις κύκλους, μια μέρα το κάρμα θα σε οδηγήσει στα νερά του. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε