Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυγερόπουλος, Κούλογλου, Βαξεβάνης και Αλ Σάλεχ στην ΕΡΤ

Πήραν το πράσινο φως αλλά με μειωμένα κοστολόγια

Σιγά σιγά η ΕΡΤ φαίνεται ότι προσπαθεί να βρει το δρόμο της και το πρόγραμμά της. Μετά τις συνεχείς αποχωρήσεις από την κρατική τηλεόραση και διοικητικών στελεχών αλλά και δημοσιογράφων η διοίκηση της ΕΡΤ αποφασίζει και στελεχώνει το πρόγραμμα της σεζόν.

Εκτός από ορισμένες εκπομπές που έχουν ήδη αρχίσει γυρίσματα (όπως η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου) ακόμα τέσσερις εκπομπές πήραν το πράσινο φως. Να σημειώσουμε ότι οι εκπομπές αυτές είναι εξωτερικές παραγωγές οπότε δεν συμπεριλαμβάνονται στο νόμο που προβλέπει συγκεκριμένο αριθμό προσλήψεων.

Συγκεκριμένα λοιπόν, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ ενέκρινε τις εκπομπές: «Εξάντας» με τον Γιώργο Αυγερόπουλο, «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» με τον Στέλιο Κούλογλου, «Το κουτί της Πανδώρας» με τον Κώστα Βαξεβάνη και «Φυλές της Αθήνας» με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Και για να… φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, εκτός από την εκπομπή του Αυγερόπουλου που πρόβαλλε η ΕΡΤ και την προηγούμενη σεζόν, οι εκπομπές του Κούλογλου και του Βαξεβάνη επιστρέφουν στην κρατική τηλεόραση μετά τη διακοπή τους από την προηγούμενη διοίκηση.

Η εκπομπή της Σάλεχ είναι καινούργια και αναμένουμε να δούμε την ηθοποιό και σε ρόλο παρουσιάστριας αφού εκτός των άλλων ιδιοτήτων της την έχουμε δει και ως σύμβουλος του Σπύρου Βούγια στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. .

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται μέσα από την ΕΡΤ τα κοστολόγια των εκπομπών είναι αρκετά… πετσοκομμένα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και αρκετά πιο… λογικά! Μόλις τα δούμε ιδίοις όμμασι θα μπορούμε να σας πούμε αν και κατά πόσο αυτό ισχύει!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε