Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτό είναι το πρόγραμμα του STAR για τη νέα σεζόν

Αυτό είναι το πρόγραμμα του STAR για τη νέα σεζόν

Οι εκλογές πέρασαν και σιγά σιγά οι τηλεοπτικοί σταθμοί βγάζουν στον αέρα τα προγράμματά τους.

Και παρά την οικονομική κρίση που επικρατεί και στο τηλεοπτικό τοπίο οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι θα βγουν πολλές καινούργιες εκπομπές σε όλα σχεδόν τα κανάλια…! Βέβαια αν το «πολύ» είναι και «ευ» θα φανεί από το αποτέλεσμα αλλά είναι αξιοσημείωτη η αύξηση της παραγωγής! Έτσι λοιπόν και στο STAR αυτή τη σεζόν το καθημερινό πρόγραμμά τους, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ενισχύεται με καινούργιες εκπομπές που ευελπιστούν να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Το πρόγραμμα αυτό θα αρχίσει να «τρέχει» από τον Οκτώβριο και όπως αποφασίστηκε θα είναι το εξής:
-Από τις 10 έως τις 12 το πρωί η Πόπη Τσαπανίδου με το «Live U».
-Από τις 12 έως τις 13:45 η καινούργια εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη που είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.
 

 
-Από τις 13:45 έως τις 14:45 θα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «9 μήνες».
-Από τις 14:45 έως τις 16:45 ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές με το «ΦΜ Live» που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο από την ερχόμενη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου. 
-Από τις 16:45 έως τις 17:40 θα προβάλλεται σε επανάληψη η αμερικάνικη σειρά «House». Ωστόσο γύρω στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται στη θέση της να ξεκινήσει η καινούργια εκπομπή «Blind Taste» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.
 

 
-Από τις 17:40 έως τις 17:50 το απογευματινό δελτίο ειδήσεων που θα είναι και στη νοηματική για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.
-Από τις 17:50 έως τις 18:50 θα προβάλλεται η σειρά «9 μήνες».
-Από τις 18:50 έως τις 20:00 ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Τζούλια Νόβα
-Στις 20:00 θα μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.
Έτσι λοιπόν διαμορφώνεται το πρόγραμμα του STAR για την αρχή της σεζόν ενώ στο prime time, μετά δηλαδή από τις 9 το βράδυ, θα συνεχίσουν να προβάλλονται ξένες ταινίες και σειρές. Ωστόσο τα στελέχη του STAR εξετάζουν και το να βάλουν και κάποια καινούργια προγράμματα στο prime time, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς και όλα είναι στο στάδιο της συζήτησης και μελέτης και θα εξαρτηθούν από τα οικονομικά δεδομένα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε