Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι στο «Your Face Sounds Familiar»

Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι στο «Your Face Sounds Familiar»

Είναι οριστικό και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν πρόβες για να μάθουν τα μυστικά της… μεταμφίεσης, ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι ως διαγωνιζόμενοι στο «Your Face Sounds Familiar».

Ο δεύτερος κύκλος του talent show με τον έως τώρα προγραμματισμό του ΑΝΤ1 θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 9 Μαρτίου με παρουσιάστρια και πάλι τη Μαρία Μπεκατώρου. Πριν από λίγες ημέρες, αποκλειστικά μέσα από το Newsit σας έγραψα τα φαβορί, σήμερα όμως, μετά τις επαφές που έγιναν, οριστικοποιήθηκαν οι πέντε άντρες και οι πέντε γυναίκες που θα λάβουν μέρος, προσπαθώντας να συγκεντρωθούν χρήματα από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών και να δίνονται σε φιλανθρωπικά σωματεία που θα έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

Έτσι λοιπόν, οι γυναίκες που θα διαγωνιστούν είναι η Σοφία Βόσσου που δεν χρειάζεται…. συστάσεις, οι τραγουδίστριες Ελευθερία Ελευθερίου, Βανέσα Αδαμοπούλου, Σοφία Κουρτίδου και η παρουσιάστρια και show woman Μπέτυ Μαγγίρα.

Η πεντάδα των αντρών αποτελείται από τους ηθοποιούς Κώστα Ευρυπιώτη, Λευτέρη Ελευθερίου, Άρη Πλασκασοβίτη, και τους τραγουδιστές Γιάννη Σαββιδάκη και Κώστα Δόξα.


Αυτοί λοιπόν θα είναι οι έλληνες καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν και θα κριθούν από τους Κατερίνα Γκαγκάκη, Αλέξανδρο Ρήγα, Μπέσυ Μάλφα, αλλά και τον Τάκη Ζαχαράτο που απομένει ένα… τσακ για να κλείσει ώστε να είναι κι αυτός στην επιτροπή. Η τελική απόφαση και από τις δύο πλευρές θα ληφθεί πολύ σύντομα, αφού πλησιάζει η μέρα που το «Your Face Sounds Familiar» θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και οι διαγωνιζόμενοι θα μεταμφιέζονται σε ξένους και έλληνες stars.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε