Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτοί είναι οι κριτές του «Rising Star»

Αυτοί είναι οι κριτές του «Rising Star»

Είναι ένα από τα πιο πετυχημένα talent show παγκοσμίως και σύντομα θα κάνει πρεμιέρα και στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η ιδιαιτερότητα του «Rising Star» σε σχέση με τα άλλα talent show είναι ότι οι τηλεθεατές έχουν σημαντικό ρόλο καθώς αποφασίζουν ποιος από τους διαγωνιζόμενους θα παραμείνει. Εκτός όμως από τους τηλεθεατές λόγο έχουν και τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής που έχουν αναλάβει τις ομάδες των διαγωνιζόμενων.

Όπως λοιπόν σας είχαμε πει πρώτα μέσα από το Newsit οι δύο από τους κριτές,

η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας

από το συγκρότημα «Μέλισσες» έχουν «κλειδώσει» εδώ και καιρό. Τώρα όμως «έκλεισαν» και οι άλλοι δύο και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές με τον ΑΝΤ1 για να καθίσουν στις άλλες δύο θέσεις. Ποιοι είναι αυτοί; Δύο πολύ αγαπητοί, γνωστοί και ταλαντούχοι καλλιτέχνες: ο Κώστας Μακεδόνας και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που στο παρελθόν έχουν δεχτεί πολλές προτάσεις για να βρεθούν σε κάποιο talent show φαίνεται ότι πείστηκαν από το συγκεκριμένο project και προσπαθούν να ρυθμίσουν τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους για να μπορέσουν να υπογράψουν με τον ΑΝΤ1.

 

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες λοιπόν αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με Χατζηγιάννη και Μακεδόνα και έτσι θα «κλείσει» η επιτροπή, αφού το «Rising Star» θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Δεκεμβρίου με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Να αναφέρουμε ότι το μουσικό show έχει μόνο live και έτσι θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές για 18 βδομάδες με σκοπό όχι μόνο να το παρακολουθούν αλλά και να ψηφίζουν…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε