Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Δείτε απόψε 1η Νοεμβρίου στα «Μυστικά»

Δείτε απόψε 1η Νοεμβρίου στα «Μυστικά»

Γιατί δεν θα προβληθεί η «Ζωή» και πότε θα προβληθεί διπλό επεισόδιο.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Εριέττα περιγράφει τον εφιάλτη, που βλέπει, στον Στέφανο και του δείχνει τη φωτογραφία των έξι αντρών. Στον έναν από αυτούς, ο Στέφανος αναγνωρίζει τον πατέρα του. Η Δάφνη, ύστερα από την εξομολόγηση του Λευτέρη, νιώθει ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που της δείχνει. Ο Στέφανος δείχνει στον Νικόλα τη φωτογραφία με τους έξι άντρες. Ο Νικόλας αναγνωρίζει με τη σειρά του και το δικό του πατέρα. ‘Ετσι, ο Στέφανος συνειδητοποιεί ότι η φωτογραφία κρύβει παλιά θαμμένα μυστικά, αλλά η Αντιγόνη για μια ακόμη φορά αρνείται να του δώσει απαντήσεις. Την ίδια λογική ακολουθεί και ο Πέτρος, αρνούμενος να δώσει πληροφορίες, αλλά δεν πείθει ούτε τον Στέφανο, ούτε τον Λουκά. Η Νόρα ετοιμάζεται να κάνει μια γυναικολογική εξέταση, πριν την επέμβαση, και οι κοπέλες στέκονται πλάι της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Απόψε, δεν θα προβληθεί η καθημερινή σειρά Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και στη θέση της θα μεταδοθεί η εκπομπή ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ο Γιάννης Πρετεντέρης θα φιλοξενήσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά κι έτσι η εκπομπή θα μεταδοθεί εκτάκτως αυτή τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ, στη θέση της καθημερινής σειράς.
Οι φανατικοί τηλεθεατές όμως της σειράς θα αποζημιωθούν αύριο με διπλό επεισόδιο. Αύριο Τρίτη, στις 10 το βράδυ (κι όχι στις 9 όπως προβάλλεται καθημερινά) αμέσως μετά την εκπομπή «Σούπερ Μπάλα» θα μεταδοθούν δύο επεισόδια της «Ζωής». Υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε