Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Δείτε απόψε 6 Αυγούστου στις «Χίλιες και μία νύχτες»

Η Μπενού σε δίλημμα ενώ Σεχραζάτ και Ονούρ ερωτευμένοι όσο ποτέ!


Η Μπενού σοκάρεται όταν ο Κερέμ της βάζει ένα μεγάλο δίλημμα. Όχι μόνο ο Κερέμ αλλά και ο Τζέμ αναρωτιούνται ποια θα είναι η απάντηση της Μπενού. Μια μητέρα και το παιδί της χτυπούν την πόρτα της Σεχραζάτ. Το σπίτι τους κατεδαφίστηκε, στο οικόπεδο του Μπουρχάν.

Η Σεχραζάτ κάνει σκληρή κριτική στον Μπουρχάν. Η Φουσούν νιώθει γοητευμένη από το δάσκαλο  της κόρης της και κάνει  μια λάθος κίνηση. Η Τζανσέλ και ο Γιάμαν πηγαίνουν στο νοσοκομείο για τη γέννα. Μια μεγάλη διαφωνία οδηγεί τον Ονούρ και τη  Σεχραζάτ σε νέα σύγκρουση. Ο Ονούρ και ο Κερέμ προσλαμβάνουν τον Μουσταφά στο γραφείο του Ερντάλ για να τον κατασκοπεύει.

Η καταθλιπτική Περιντέ είναι και πάλι αναστατωμένη. Η Σεβάλ χάνει την ψυχραιμία της όταν ανακαλύπτει τα ψέματα του Μπουράκ. Η Σεχραζάτ απολογείται στον Μπουρχάν για τα πράγματα που του είπε προηγουμένως. Η Μπενού, της οποίας η σχέση με τον Τζεμ σοβαρεύει, πρέπει να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη λόγω ενός απροσδόκητου περιστατικού.

 

Θα δεχτεί η Μπενού την πρόταση του Κερέμ; Γιατί είναι νευριασμένη η Σεχραζάτ; Πού πηγαίνει η σχέση της Μπενού με τον Τζεμ; Θα συγχωρήσει τη Σεχραζάτ ο Μπουρχάν; Τι κάνει τη Μπενού να γυρίσει στην Κωνσταντινούπολη;

 

 

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, απόψε στις 21:00

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε