Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δείτε απόψε στα «Μυστικά της Εδέμ»

Δείτε απόψε στα «Μυστικά της Εδέμ»
Το 600ο επεισόδιο των «Μυστικών της Εδέμ» προβάλλει απόψε το MEGA. Η καθημερινή σειρά συνεχίζει τη σαρωτική της πορεία σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις. Χθες έκανε καθαρό μέσο όρο 39,5 στο γενικό σύνολο και 33,4 στο δυναμικό κοινό.
Τι θα δείτε όμως, στο αποψινό επεισόδιο;
 
Η εσωτερική αιμορραγία της Εριέττας δεν λέει να σταματήσει και είναι πιθανό να χρειάζεται μια επιπλέον χειρουργική επέμβαση. Η Νόρα επισκέπτεται το Χρήστο στο κελί για να τον προετοιμάσει για την απολογία του στον ανακριτή. Ο Λευτέρης βρίσκει το Θάνο και τον προειδοποιεί να μην ξαναενοχλήσει την Εύα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναγκαστεί να καταφύγει στη βία. Ο Θάνος, όμως, δεν πτοείται από τις απειλές του. Πλησιάζει και πάλι την Εύα και της ξεκαθαρίζει πως αυτά που κυνηγάει στη ζωή του, συνήθως τα κερδίζει.
 
Η Αμαλία επισκέπτεται το Στέφανο και το Λουκά στο νοσοκομείο και εύχεται να πιαστεί αυτός που πυροβόλησε την Εριέττα, αγνοώντας ότι πρόκειται για την ίδια της την κόρη. Ο ανακριτής αποφασίζει την προφυλάκιση του Χρήστου και η Νταίζη είναι απαρηγόρητη. Ο Ηλίας αρνείται να δεχτεί την παρουσία της γυναίκας που η Δάφνη προσέλαβε για να τον φροντίζει και αντιδρά επιθετικά.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε