Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Δείτε απόψε στο διπλό επεισόδιο της σειράς «Η ζωή της άλλης»

Δείτε απόψε στο διπλό επεισόδιο της σειράς «Η ζωή της άλλης»

Τα… πάνω κάτω στο σημερινό πρόγραμμα του MEGA

Σας έχουμε ενημερώσει από χθες ότι σήμερα θα προβληθεί ένα διπλό… χορταστικό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Η ζωή της άλλης». Προσοχή όμως γιατί απόψε η σειρά θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ αφού μέχρι εκείνη την ώρα θα προβάλλεται η εκπομπή «Σούπερ Μπάλα» κι ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ –ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Μάλιστα λόγω του αγώνα το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA θα μεταδοθεί εκτάκτως σήμερα στις 17:45.

Διαβάστε λοιπόν τι θα γίνει απόψε στα δύο επεισόδια της σειράς «Η ζωή της άλλης».

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Ξένια θορυβημένη προσπαθεί να οργανώσει ένα σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας, ο Τζώρτζης αρνείται να συμμετάσχει αρχικά, στο τέλος όμως υποκύπτει στον εκβιασμό της και δέχεται να προχωρήσει. Η Ντορίτα παραμένει αρνητική απέναντι στη σχέση της Μαίρης με το Μάνο και της ζητάει να τον χωρίσει. Η Κάτια ρωτάει την Έλενα γιατί ο Μάνος μένει αλλού και μαθαίνει ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση. Η Ξένια προσεγγίζει τον παραχαράκτη και του προτείνει να σκοτώσει την Κάτια, αλλά εκείνος αρνείται.

Στο δεύτερο επεισόδιο που θα μεταδοθεί απόψε, η Μαίρη βρίσκει τη Ντορίτα στο μαγαζί και της λέει ότι την αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε. Μάνα και κόρη συμφιλιώνονται. Το ερωτικό παιχνίδι του Τζώρτζη με την ‘Ελενα συνεχίζεται. Η Κάτια αρχίζει να θυμάται έντονα τη Σύρο, ενώ η Ξένια βρίσκει τις απαραίτητες άκρες για να βγάλει από τη μέση την Κάτια. Στο μεταξύ, η Βάσω συναντιέται με τον Ηλία, μετά από την κρυφή επέμβαση του Νικόλα και της Τόνιας.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 22:00

Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε