Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΔΕΙΤΕ σε βίντεο όλα όσα συνέβησαν στο “ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο”!

ΔΕΙΤΕ σε βίντεο όλα όσα συνέβησαν στο “ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο”!

Οι εκλογές για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και οι ευθύνες του ματωμένου ντέρμπι στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στις 19:00!

Πώς ο ρεπόρτερ της εκπομπής κατάφερε να ψηφίσει…τρεις φορές ; Τι σημαίνει αυτό για τον αριθμό των πραγματικών ψηφοφόρων που πηγαν στις κάλπες την Κυριακή ;

Από την Δευτέρα 19 Μαρτίου, η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ξεκινάει στις 19:00 και θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για τα σημαντικότερα γεγονότα της ειδησεογραφίας. Με αναλύσεις, συζητήσεις, ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις στο στούνιο, ο γνωστός δημοσιογράφος θα δώσει το στίγμα της ενημέρωσης.

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της ημέρας είναι φυσικά και οι τεράστιες ευθύνες για το “ματωμένο” ντέρμπι που έγινε χθες, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξαιτίας εκτεταμένων επεισοδίων. Οι… πρωταγωνιστές των επεισοδίων βρέθηκαν στο στούντιο με το Νίκο Ευαγγελάτο. 

Επίσης, ζωντανές συνδέσεις με τα νησιά μας, που σήμερα ταλαιπωρούνται πάρα πολύ εξαιτίας των απεργιών των ναυτεργατών – τα βαπόρια παραμένουν δεμένα στα λιμάνια – η βουτιά θανάτου στο λιμάνι του Πειραιά, από γνωστό σκηνοθέτη, ό,τι αφορά στο… social networking και άλλα πολλά.

Δείτε ΕΔΩ τα σχετικά βίντεο

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε