Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δείτε σήμερα στα «Μυστικά» και στη «Ζωή της άλλης»

Δείτε σήμερα στα «Μυστικά» και στη «Ζωή της άλλης»

Οι εξελίξεις τρέχουν στις καθημερινές σειρές του MEGA που συνεχίζουν να σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Τι πρόκειται να γίνει όμως στα σημερινά επεισόδια;

Στα «Μυστικά της Εδέμ» λοιπόν ο Λουκάς συμβουλεύει το Χρήστο να παραδοθεί, πριν πάρει στο λαιμό του και τους υπόλοιπους που τον καλύπτουν. Η Νταίζη, όμως, αρνείται και του εξηγεί ότι θα κάνει τα πάντα για να τον φυγαδεύσει. Ο Λουκάς και η Νόρα πληροφορούνται τα νέα από το Στέφανο. Αποφασίζουν να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα, αφού η Εριέττα δεν έχει συνέλθει ακόμα πλήρως.

Η Εύα λαμβάνει μια ανθοδέσμη και ένα σημείωμα από το Θάνο και καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά Αποφασίζει να συναντήσει την πρώην γυναίκα του. Εκείνη την πληροφορεί ότι ο Θάνος είχε και στο παρελθόν ψυχολογικά προβλήματα. Ο Νικόλας υπογράφει τα συμβόλαια με τον Πέτρο και εισπράττει την κληρονομιά. Ειδοποιεί και τη Νταίζη να εισπράξει το δικό της μερίδιο. Ο Πέτρος ξεκαθαρίζει στο Λουκά ότι θα αποσύρει τις αγωγές και την καταγγελία στο πειθαρχικό και επιθυμεί να σταματήσουν όλα μεταξύ τους.

Ο Λουκάς μαθαίνει ότι η Μελίτα ετοιμάζεται να φύγει. Αυτό θορυβεί το Στέφανο, που την θεωρεί υπεύθυνη για την κατάσταση της Εριέττας. Η Νταίζη, με τη βοήθεια της Στέλλας, εφοδιάζει με τρόφιμα το σπίτι του Νικόλα και η αστυνομία την εντοπίζει.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA στις 19:00

Όσο για το τι θα δείτε στη «Ζωή της άλλης», ο πατέρας της Στέλλας, αποκαρδιωμένος από τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του, εκμυστηρεύεται το πρόβλημά του στον Αλέξη και του ζητάει μία μεγάλη χάρη, φέρνοντάς τον σε πολύ αμήχανη θέση.

Στο μεταξύ, η Ξένια δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και με μία σπαραξικάρδια εξομολόγηση, ανοίγει την καρδιά της στο Σήφη διαστρεβλώνοντας για μια ακόμη φορά τα αληθινά γεγονότα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε