Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δείτε στα «Μυστικά» «Ζωή» και «Χίλιες»

Τι θα γίνει απόψε 5 Οκτωβρίου στις καθημερινές σειρές
 

 
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Ο Λουκάς και η Νόρα προσπαθούν να βρουν ισορροπίες ανάμεσα στο ηθικό δίλημμα της υπόθεσης και στη σχέση τους. Εντάσεις, όμως, περνάει και η σχέση του Νικόλα και της Δάφνης, μιας και ο Νικόλας δεν μπορεί να δεχτεί την καινούρια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
 
Ο Στέφανος προτείνει στην Εριέττα να γνωριστούν καλύτερα εν όψει της συνεργασίας τους. Η Αντιγόνη, όμως, φοβάται ότι ο Στέφανος συμμάχησε με την αντίπαλό της και ζητάει βοήθεια από τη Νταίζη. Εκείνη δέχεται να την βοηθήσει, αλλά με το αζημίωτο.
 
Τα χρήματα της κληρονομιάς περνούν οριστικά στα χέρια της Εύας. Εκείνη, όμως, δεν παύει να είναι προβληματισμένη από τη στάση του Στέφανου. Το ίδιο μπερδεμένη είναι και η Μελίτα, διότι ούτε κι αυτή δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο δεν προσέβαλε τη διαθήκη ο Στέφανος.
 
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00
 
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
 
Η Ξένια πυρ και μανία, βρίσκει την Ελπίδα και την κατηγορεί ότι της έκλεψε τον Στέφανο. Η Ελπίδα την αντιμετωπίζει ψυχρά και της λέει ότι ξέρει για εκείνη και τον Τζώρτζη. Ο Φάνης αφήνει τον Τζώρτζη να φυλάει την Κάτια.
 
Η Ξένια μόλις μείνει μόνη στο σπίτι, μπαίνει με το έτσι θέλω στο δωμάτιό της γιαγιάς της. Στο μεταξύ, ο Χάρης δυσαρεστείται όταν ανακαλύπτει ότι η Ελπίδα του έκρυψε τις επαφές της με τον Στέφανο.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
 
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ
 
H Σεχραζάτ ανακαλύπτει ότι ο Ονούρ προσέλαβε κάποιον για να την παρακολουθεί. Η Φουσούν περνάει άσχημα στη φυλακή, ενώ η Μπουκέτ και η Μπουρτζού παρουσιάζουν συμπτώματα ψυχολογικών διαταραχών. Ο Μπουρχάν βάζει τα δυνατά του να σώσει τη Φουσούν. Η Ναντιντέ κατηγορεί τον εαυτό της γι’ αυτό που συνέβη στη Φουσούν.
 
Μετά από πολύ καιρό, ο Αλί Κεμάλ κι η Αχού συναντιούνται στο δικαστήριο. Η Σεζέν ανησυχεί για τον πατέρα της Σεμίχ, που έχει ξαναρχίσει το ποτό. Η Μπενού κι η Σεζέν συναντιούνται μετά από πολύ καιρό. Ένας απρόσμενος επισκέπτης εξοργίζει την Εντά. Ο Ονούρ πιστεύει ότι δεν θα καταφέρει ποτέ να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Σεχραζάτ.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1 απόψε στις 21:00
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε