Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Διακοπές τέλος και πυρετός προετοιμασίας για τις εκλογές

Διακοπές τέλος και πυρετός προετοιμασίας για τις εκλογές

Εδώ και καιρό πλανιόταν το «άρωμα» εκλογών, αλλά πλέον η διενέργειά τους είναι γεγονός και αναγκάζει τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών να κινηθούν γρήγορα για να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Από χθες το μεσημέρι, με το που κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα ανακοινώνοντας την παραίτηση της κυβέρνησης, στα επιτελεία των ενημερωτικών τομέων στους τηλεοπτικούς σταθμούς ξεκίνησε πυρετώδης προετοιμασία. Τα τηλέφωνα πήραν «φωτιά» καθώς έπρεπε να συνεννοηθούν με αρκετούς που θα χρειαστεί να κάνουν παύση στις διακοπές τους και να επιστρέψουν στα πόστα τους.

Η έντονη επικαιρότητα επιτάσσει την άμεση επιστροφή στις θέσεις τους αφού τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις, ενώ πρέπει να οργανωθούν και για τη βραδιά των εκλογών. Έτσι αν και στα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών ετοιμάζονταν για το πρόγραμμα της καινούργιας σεζόν η προτεραιότητά τους τώρα είναι η κάλυψη των εκλογών με πολλά από τα σχέδιά τους να «παγώνουν»!

Σταδιακά λοιπόν από την επόμενη κιόλας βδομάδα, από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, πολλοί από τους αδειούχους θα πιάσουν νωρίτερα εργασία με σκοπό να καλύψουν την επικαιρότητα αλλά και να ετοιμαστούν για τις εκλογές…! Ήδη στους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς έχουν από χθες προγραμματιστεί συσκέψεις για μέσα στο σαββατοκύριακο και οι πυρετώδεις προετοιμασίες θα συνεχιστούν με στόχο να οργανώσουν τους ενημερωτικούς τομείς τους για την εκλογική περίοδο και να κερδίσουν τους τηλεθεατές στη συχνότητά τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε