Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Δημήτρης Χατζηγεωργίου στο zappIT: “Δεν θα χάσουμε τον αγώνα κανενός Έλληνα αθλητή”

Δημήτρης Χατζηγεωργίου στο zappIT: “Δεν θα χάσουμε τον αγώνα κανενός Έλληνα αθλητή”

Ο Διευθυντής Αθλητικών Προγραμμάτων της Δημόσιας τηλεόρασης μιλάει στο zappIT για τις τηλεοπτικές καινοτομίες των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων και την φιλοσοφία του σχεδιασμού της παραγωγής.

Με αποστολή 69 ατόμων στο Λονδίνο και με το προσωπικό στην Αθήνα επί ποδός, η ΕΡΤ ξεκινά το νέο μεγάλο της τηλεοπτικό εγχείρημα, την κάλυψη των 28 ολυμπιακών αθλημάτων. Την ευθύνη σχεδιασμού, υλοποίησης και παραγωγής του τηλεοπτικού προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων για την ΕΡΤ έχει ο Διευθυντής Αθλητικών Προγραμμάτων Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ο οποίος μιλάει στο zappIT λίγο πριν την επίσημη έναρξη της 30ης Ολυμπιάδας.

Πότε ξεκίνησε η προετοιμασία της δημόσιας τηλεόρασης για τις μεταδόσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου;

Μια προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ειδικά σε θέματα σχεδιασμού παραγωγής, παίρνει πάρα πολύ καιρό. Οι πρώτες σκέψεις και το ξεκίνημα του σχεδιασμού έγινε από τον Αύγουστο του 2010. Ουσιαστικά είμαστε μια ομάδα που από το 2000 φτιάχνουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δύο χρόνια, περίπου, εργαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τι καινοτομίες έχουν, τηλεοπτικά, οι φετινοί Αγώνες και ποια είναι η φιλοσοφία που ακολούθησε η ΕΡΤ, όσον αφορά στο σχεδιασμό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε