Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δοκιμαστικά για την καινούργια εκπομπή με τα τρία… αδέρφια!

Δοκιμαστικά για την καινούργια εκπομπή με τα τρία… αδέρφια!

Βρέθηκαν ξανά μπροστά από τις κάμερες, αλλά αυτή τη φορά έπρεπε να μην είναι… αδέρφια και να αποδείξουν ότι δένουν ως ομάδα, ώστε να αποφασιστεί αν θα πάρουν εισιτήριο για το τηλεοπτικό τοπίο.

Ο λόγος για τρεις πολύ καλούς ηθοποιούς που ανήκουν στο δυναμικό του ALPHA, καθώς είναι στη σειρά «Το σόι σου», δηλαδή τους Μελέτη Ηλία, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Ευθύμη Ζησάκη. Τα τρία «αδέρφια» της πετυχημένης σειράς έχουν συζητήσει με στελέχη του σταθμού να παρουσιάσουν μία καινούργια εκπομπή μαζί με τη δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη.  

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου λοιπόν το Σάββατο έγινε το πρώτο δοκιμαστικό και τα στελέχη του ALPHA έμειναν ευχαριστημένα από το γύρισμα θεωρώντας ότι μπορεί αυτή η ομάδα να συνεργαστεί και να αναλάβει την παρουσίαση καινούργιας εκπομπής. Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα πάρουν το πράσινο φως, αλλά και πότε θα βγει η εκπομπή.

Όλα είναι ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού, αλλά με δεδομένο ότι στον ALPHA έμειναν ευχαριστημένοι από το δοκιμαστικό ίσως και να σημαίνει ότι οι Φωτεινή Πετρογιάννη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Ευθύμης Ζησάκης μπορεί να αναλάβουν καινούργιους ρόλους στο τηλεοπτικό τοπίο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε