Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δούκισσα Νομικού: Ποια παρουσιάστρια πιστεύει ότι έχει το μεγαλύτερο χάρισμα όλων;

Δούκισσα Νομικού: Ποια παρουσιάστρια πιστεύει ότι έχει το μεγαλύτερο χάρισμα όλων;

Η Δούκισσα Νομικού μιλάει για το νέο της επαγγελματικό βήμα…

Τι σκέφτηκες όταν σε προσέγγισαν  από τον ΑΝΤ1 για τη νέα εκπομπή; Είχες δίλημμα αν θα έπρεπε να περιμένεις κι άλλο, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το Alter και το Mega;

Δεν σου κρύβω πως ένιωσα κάπως περίεργα. Από τη μια χάρηκα αφάνταστα, από την άλλη όμως δεν είχα ίδεα πως διαχειρίζεται κανείς μια τέτοια κατάσταση- είμαι συναισθηματική ακόμη και στα επαγγελματικά. Το πρώτο πράγμα που έκανα, λοιπόν, ήταν να πάρω τηλέφωνο και να ενημερώσω τους ανθρώπους του Alter αλλά και του Mega. Το συζητήσαμε, τα ξεκαθαρίσαμε και εξακολουθούμε να έχουμε άριστες σχέσεις.

Φαντάζομαι πως οι τελευταίοι τρεις μήνες με την περιπέτεια του Alter ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι για σένα..

Έχω ξαναπεί πως πηγαίνοντας στο Alter γνώριζα πολύ καλά τις δυσκολίες και τα προβλήματα.  Ήταν πολύ ιδιαίτερος ο λόγις της επιστροφής  μου εκεί. Ήμουν και εξακολουθώ να είμαι δεμένη με το Lifestyle- που φέτος πήγαινε καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά- αλλά και με τους ανθρώπους που δούλευαν πίσω από τις κάμερες. Δεν σου κρύβω πως μέχρι και την τελευταία στιγμή ήμουν αισιόδοξη, είχα μια ελπίδα. Κρίμα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για σένα στη νέα εκπομπή:

Καταρχήν το γεγονός ότι θα συνεργαστώ για πρώτη φορά με τον ΑΝΤ1 είναι μια πρόκληση για μένα, όπως και η ίδια η εκπομπή και το concept της. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει μέχρι και σήμερα, πιο αστείο, πιο χιουμοριστικό, πιο παιχνιδιάρικο. Γι΄αυτό μου αρέσει εξάλλου..

Ποια παρουσιάστρια πιστεύει ότι έχει το μεγαλύτερο χάρισμα όλων και ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της στον τηλεοπτικό αερα;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε