Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δυναμικό ξεκίνημα για το «Voice»

Δυναμικό ξεκίνημα για το «Voice»

Πρεμιέρα χθες το βράδυ για το δεύτερο κύκλο του «The Voice» και όπως αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen οι τηλεθεατές περίμεναν την επιστροφή του αφού το talent show σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις.

Συγκεκριμένα για όλη τη διάρκεια προβολής του ο ΑΝΤ1 κέρδισε το 39,2% στο γενικό σύνολο και 43,6% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας αρκετά πίσω τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς και προϊδεάζοντας πως η φετινή πορεία του θα είναι αντάξια του πρώτου κύκλου.

Η αλήθεια είναι πως το ξεκίνημά του ήταν πολύ καλό με τους συντελεστές να είναι πιο σίγουροι για το τι πρέπει να κάνουν και περνώντας αυτοί καλά το μετέδιδαν και στους τηλεθεατές. Μετά δε την πετυχημένη πορεία του πρώτου κύκλου αρκετοί ήταν αυτοί που μπορεί να είχαν χάσει την εμπιστοσύνη τους στα talent shows αλλά αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή στο «Voice» βλέποντας στον  πρώτο κύκλο ότι δεν θυμίζει… ριάλιτι προγράμματα όπως γινόταν στο παρελθόν.

Όπως φαίνεται λοιπόν το «Voice» θα κρατά καλή συντροφιά στους τηλεθεατές για τους επόμενους μήνες και θα δίνει στον ΑΝΤ1 τη μερίδα του λέοντος της τηλεθέασης κάθε Κυριακή βράδυ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε