weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Ε.Μελέτη: «Πήγα με την ψυχολογία ότι από ανάγκη πηγαίνω μεσημέρι»

Ε.Μελέτη: «Πήγα με την ψυχολογία ότι από ανάγκη πηγαίνω μεσημέρι» | Newsit.gr

Η παρουσιάστρια του της Μεσημεριανής Μελέτη εξηγεί τους λόγους που έστειλε εξώδικα και μιλάει για την πιθανή αλλαγή ώρας μετάδοσης της εκπομπής της.

 Για τον λογαριασμό της στοTwitter:

Με ενοχλεί πια το ότι δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα. Ειναι ενοχλητικό να βλέπεις αυτό που λες να γινεται είδηση σε blog ή site. Θέλω να μπορώ να εκφραστω ελεύθερα, να βρίσω ή να πω αυτό που θα έλεγα σε μια παρέα χωρίς το άγχος ότι τα γράφω για να αναπαραχθούν. Πρέπει να ξεκολλήσουμε από αυτό. Τον τελευταίο καιρό δεν το χρησιμοποιώ πια τόσο συχνά.

Τι απαντά σε εκείνους που την χαρακτηρίζουν εγωπαθή:

Πιο εγωκεντρικό πράγμα από το να κρίνεις έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις δεν υπάρχει! Δεν εχω να πω τίποτα σε εκείνους που με χαρακτηρίζουν εγωκεντρική. Δεν με αφορά και δεν με αγγίζει καθόλου.

Για τη μετακίνηση απέναντι στη Μενεγάκη:

Δεν θεωρώ ότι έπρεπε να δώσω εξετάσεις φέτος στη μεσημβρινή ζώνη. Εγώ πήγα με την ψυχολογία ότι απο ανάγκη πηγαίνω μεσημέρι. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, στόχος μου είναι να υπάρχει αρμονία στη συνεργασία μας, όμως θεωρώ ότι κρίνομαι φέτος για την πρωινή ζώνη η οποία πήγε για ακόμα μια φορά περίφημα. Στον ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης θα μπω από του χρόνου. Δεν επένδυσα. Πήγα όπως ήμουν το πρωί, λέω όπως είμαστε το πρωί έτσι θα πάμε το μεσημέρι, δεν θα αλλάξουμε τίποτα και από του χρόνου που θα ξεκινήσουμε από την ίδια αφετηρία την ίδια χρονική στιγμή βλέπουμε. Δεν έχουμε ίδια θεματολογία με την Ελένη, κάνουμε διαφορετικες εντελώς εκπομπές. Δεν έχω ενημέρωση, αν θα πάμε στις δύο το μεσημέρι …οπότε μάλλον θα μείνουμε στη μία.

«Δεν έκοψα τα μαλλιά μου για να διαφοροποιηθώ από την Ελένη!»

Η σύγκριση ήταν λογική στην αρχή με την Ελένη. Στην αρχή ήταν μοιραία και αναπόφευκτα, ήταν ωραίο θεματάκι!
Δεν έκοψα τα μαλλιά μου για να διαφοροποιηθώ από την Ελένη. Όταν έκοψα τα μαλλιά μου ήμουν ήδη 2 χρόνια μακριά από την Ελένη. Τα μαλλιά μου είναι ίσια και λεπτά, που σημαίνει ότι όταν είναι μακριά δεν στέκεται τίποτα. Τα είχα ξανακόψει στα 19 και το είχα βολευτεί πολύ! Οι άντρες, παραδόξως, με προτιμούν με κοντό. Όταν τα πρωτοέκοψα ένιωθα πιο «αντρουά», μου πήρε χρόνο να νιώσω καλά με τους άντρες όταν τα πρωτοέκοψα!

» Είμαι η μόνη φυσική ξανθιά στην ελληνική τηλεόραση !»

Δεν τα πάω καλά με τα καλούπια! Το τίμημα όλων αυτών ήταν βέβαια η αρχή της καριέρας μου, στον ΑΝΤ1.Από φόβο και ανασφάλειες δεν άφηνα τον εαυτό μου να ξεδιπλωθεί, δεν είχα άποψη για τίποτα. Είχα μπει στη λούμπα να επηρεάζομαι από τη σύγκριση με τη Μενεγάκη. Δεν είχα βεβαια σκοπό να συγκριθώ με κάτι. Δεν έγινα ξανθιά με μακριά μαλλιά για να πάω στον ΑΝΤ1. Στην ελληνική τηλεόραση δικαιωματικά είμαι και η μόνη φυσική ξανθιά!

Όταν συναντήθηκα με την Ελένη ήταν τέλεια! Όπως συναντιούνται δύο γυναίκες που μια ζωή ακούνε πράγματα από άλλους.Η προσέγγιση έγινε από την Ελένη. Δεν είχα κάνει καμία παρεξήγηση μέσα στο μυαλό μου, είχα μπει σε ένα παιχνίδι με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω και ό,τι άποψη είχα ήταν από αυτά που μου λένε. Τώρα δεν θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο 5 φορές την ημέρα, όμως έχουμε ανταλλάξει χαιρετισμούς και φιλιά μέσω τρίτων και μάλιστα της ζήτησα τη βοήθειά της πρόσφατα διότι μόνο εκείνη θα μπορούσε να με βοηθήσει. Πήρα λοιπόν και της το ζήτησα.

Δείτε όσα είπε για τα εξώδικα που έστειλα  αλλά και για το ποιοι θα έπρεπε να έχουν φύγει από την τηλεόραση…

Διαβάστε ακόμη:

Δεύτερη μέρα με τους ίδιους καλεσμένους Μενεγάκη – Μελέτη!

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν την ίδια στιγμή καλεσμένος σε Μενεγάκη και Μελέτη!

Μενεγάκη και Μελέτη χαιρετιούνται στον αέρα μέσα από τις εκπομπές τους!

Λιάνα Κανέλλη: «Είσαστε στα συγκαλά σας ; Δεν σέβεσαι ούτε τον τάφο του πατέρα μου»;

Ελεονώρα Μελέτη: «Διαγράφεται το βρακάκι μου»!


#TAGS MM