Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έδωσαν για τους μετανάστες της Αμυγδαλέζας

Έδωσαν για τους μετανάστες της Αμυγδαλέζας

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια στους μετανάστες που φιλοξενούνται στο κέντρο της Αμυγδαλέζας και το προσωπικό που εργάζεται εκεί. Απλοί πολίτες έσπευσαν το Σάββατο στη Γλυφάδα, το Νέο Ψυχικό, την Αγία Παρασκευή και το Μαρούσι όπου άνθρωποι του ΣΚΑΪ παραλάμβαναν είδη ατομικής υγιεινής και υγειονομικό υλικό.

 Στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί, Μπορούμε και στην Υγεία» το κανάλι του Φαλήρου αποφάσισε να βοηθήσει τους μετανάστες και το προσωπικό στο κέντρο φιλοξενίας Αμυγδαλέζας συγκεντρώνοντας είδη που πρόσφεραν οι πολίτες.

Έτσι συγκεντρώθηκαν είδη ατομικής υγιεινής, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σαπούνια, απορρυπαντικά ρούχων, αντισηπτικές λοσιόν, ξυραφάκια, αφροί ξυρίσματος, αφρόλουτρα, γάντια και ιατρικές μάσκες μίας χρήσης, σακούλες σκουπιδιών, χαρτιά υγείας αλλά και κλινοσκεπάσματα, από την προσφορά των πολιτών γεμίζοντας 570 κούτες, ενώ 487 κιβώτια με είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριστικά, αλλά και έναν επαγγελματικό ατμοκαθαριστή προσέφεραν διάφορες εταιρείες.

Οι 1057 κούτες που συγκεντρώθηκαν συνολικά στο πλαίσιο της δράσης θα δοθούν στο κέντρο φιλοξενίας Αμυγδαλέζας, ώστε να διασφαλιστούν οι αναγκαίες συνθήκες υγιεινής για τους μετανάστες και το προσωπικό που τους φροντίζει.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε