Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Έφυγε από τον ALPHA, πέρασε από το MEGA και τώρα πάει ΑΝΤ1

Έφυγε από τον ALPHA, πέρασε από το MEGA και τώρα πάει ΑΝΤ1

Τι… σουξέ είναι αυτό ξαφνικά; Μόλις έκλεισε πίσω της την πόρτα του ALPHA, άρχισε να δέχεται τη μία πρόταση για συνεργασία μετά την άλλη. Βέβαια, δεν είναι για μόνιμη συνεργασία αλλά για… εβδομαδιαία.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή που μετά από πολλά δοκιμαστικά, αυτή και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης επιλέχθηκαν να είναι «Μες στην καλή χαρά». Τελικά όμως, η συνεργασία της με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε άδοξο και ξαφνικό τέλος, αφού σταμάτησε από την εκπομπή του ALPHA.

Για μία βδομάδα όμως, βρέθηκε στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και ως guest στο «Πρωινό mou», σχολίαζε τα περί επικαιρότητας, ενώ απαντούσε και σε ερωτήσεις του στιλ «γιατί έφυγες από τον ALPHA;»!

Αφού όμως, πέρασε η βδομάδα, τελείωσε και η συνεργασία της με το MEGA. Οι μέρες πέρασαν και τώρα η Ευαγγελία θα κάνει ένα πέρασμα από τον ΑΝΤ1. Όοοοοχι, δεν θα είναι καλεσμένη στο Γιώργο Παπαδάκη, αλλά στο Νίκο Παπαδάκη. Όπως καταλάβατε λοιπόν θα είναι στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Αντενικού ραδιοφωνικού σταθμού, του «Ρυθμού 94,9», που παρουσιάζει καθημερινά από τις 7 έως τις 10 το πρωί η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Νίκος Παπαδάκης.

Ε, όχι! Πιστεύουμε ότι Κατερίνα και Νίκος δεν θα την ρωτήσουν ξανά γιατί έφυγε από τον ALPHA. Εκτός του ότι η ερώτηση, αλλά και οι απαντήσεις, έχουν καταντήσει βαρετές, μην ξεχνάτε ότι η Ζαρίφη είναι και στην παρέα της «Ελένης» του ALPHA. Συνεπώς… μάλλον θα αποφύγουν τη συζήτηση!

Θα περιμένουμε πάντως να δούμε σε ποια εκπομπή, ποιανού καναλιού ή ραδιοφωνικού σταθμού θα είναι τις… επόμενες βδομάδες η Ευαγγελία Αραβανή. Γιατί, αν μη τι άλλο, μπορεί άνετα να κερδίσει τον τίτλο της «διακαναλικής παρουσιάστριας της σεζόν».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε