Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έφυγε μπροστά ο Παπαδάκης

Έφυγε μπροστά ο Παπαδάκης

Σε απόσταση αναπνοής MEGA με ALTER ενώ συνεχίζεται η πτώση των Λυριτζή-Οικονόμου

Συνεχίζεται το θρίλερ στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, αν και σιγά σιγά φαίνεται ότι τα πράγματα –και οι τηλεθεάσεις- βρίσκουν το δρόμο τους. Έτσι και χθες, Δευτέρα 8 Μαρτίου ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στην κορυφή της συγκεκριμένης ζώνης, αφήνοντας σχεδόν 6 μονάδες πίσω του τους Καμπουράκη-Οικονομέα. Το δίδυμο του MEGA ένιωσε την… ανάσα του Αυτιά αφού βρέθηκε στην τρίτη θέση με μόνο 0,4% από το δίδυμο του MEGA. Στην τέταρτη θέση της… κούρσας βρέθηκαν οι Μπιζόγλη –Αρβανίτης αφήνοντας πάλι στην τελευταία θέση τους Λυριτζή-Οικονόμου του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο είναι η εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 24,6%

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 18,7%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 18,3%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 9,3%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 6,9%

Αξίζει να αναφέρουμε και τους μέσους όρους στις τηλεθεάσεις που έκαναν οι τρεις εκπομπές από τις 6 έως τις 7 το πρωί όπου εκεί ο Γιώργος Αυτιάς κέρδισε την κούρσα με αρκετή διαφορά από τους άλλους δύο . Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τους από τις 6 έως τις 7 το πρωί είναι οι εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 24,1%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 16,7%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 13,4%

Απέναντί τους, οι infotainment εκπομπές στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό που ενδιαφέρουν κυρίως τα κανάλια τους, είναι οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ (Μελέτη – STAR) 11% και στο νεανικό κοινό 20,5%

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) 6% και στο νεανικό κοινό 11,3%

Mάλλον μετά από το διψήφιο μέσο όρο τηλεθέασης στο νεανικό κοινό, στον ALPHA… κάνουν πάρτι! Ίσως όμως, θα έπρεπε να ψάξουν και να προσέξουν τι ήταν αυτό που… κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, μπας και το κάνουν ξανά γιατί αλλιώς θα μείνουν μόνοι τους… πάνω στην  ώρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε