Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έγιναν ανθρακωρύχοι στην πατρίδα του Τζέκινς Χαν!

Έγιναν ανθρακωρύχοι στην πατρίδα του Τζέκινς Χαν!

Συνεχίζουν να κάνουν τον πλανήτη άνω κάτω συνεχίζοντας το «World Party» τους. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφουν στο τηλεοπτικό τοπίο πηγαίνοντας αυτή τη φορά στη Μογγολία.

Οι δύο λάτρεις της αδρεναλίνης, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 21:45, μας μεταφέρουν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, στην πατρίδα του Τζέκινς Χαν και με αρχικό προορισμό την πρωτεύουσά της, την Ουλαν Μπατόρ, γίνονται ανθρακωρύχοι, “Ninja Miners” όπως τους αποκαλούν οι ντόπιοι με αποτέλεσμα να βρεθούν αρκετά μέτρα κάτω από τη γη!

Από εκεί, έξι άτομα ταξιδεύουν στριμωγμένα σε ένα τζιπάκι για πέντε, επί 20 ώρες με σκοπό να βρουν τη νομαδική φυλή των Tsaatan ή αλλιώς τους «ανθρώπους των ταράνδων» και να ζήσουν μαζί τους μια από τις μεγαλύτερες περιπέτειες της ζωής τους!

Οι αντοχές του Σάκη και του Γιώργου δοκιμάζονται, αφού πρέπει να αντιμετωπίσουν το κρύο στους -15 βαθμούς °C, να κοιμηθούν σε πρωτόγονες σκηνές με άχυρα, να κόψουν ξύλα και… να ξεπεράσουν το σοκ της γνωριμίας τους με τον μεγάλο σαμάνο της φυλής των Tsaatan!

Ένα καινούργιο «World Party» θα προβληθεί στον ALPHA με τους δύο παρουσιαστές να συνεχίζουν να μας μεταφέρουν σε μέρη που είτε έχουμε ταξιδέψει και αξίζει να θυμηθούμε, είτε αξίζει να τα επισκεφτούμε, έστω και μέσα από την τηλεοπτική μας οθόνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε