Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Είναι η Μαίρη Συνατσάκη… εξαρτημένη από την TV;

Είναι η Μαίρη Συνατσάκη… εξαρτημένη από την TV;

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο αναγκάζουν τα στελέχη των σταθμών να αλλάζουν πολλές φορές τα σχέδιά τους.

Έτσι, αν και το «Master Chef» ήταν να βγει στον αέρα φέτος, τελικά οι υπεύθυνοι του MEGA αποφάσισαν να το κρατήσουν για την επόμενη σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα του Newsit, τα γυρίσματα έχουν γίνει και το μόνο που απομένει είναι να γυριστεί ο τελικός ανάμεσα στους δύο φιναλίστ. Ως γνωστό, την παρουσίαση του ριάλιτι μαγειρικής έχει αναλάβει η Μαίρη Συνατσάκη που μάλιστα, μετά το πέρας των γυρισμάτων του «Master Chef», η νεαρή παρουσιάστρια πήρε θέση στο σκαμπό του «Πρωινού Mou», δίπλα από το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Τις τελευταίες όμως, μέρες κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μαίρη Συνατσάκη ανέλαβε την παρουσίαση του «Master Chef» χωρίς αμοιβή! Τελικά ισχύει αυτό και πράγματι, όπως λένε οι ίδιες φήμες, δέχτηκε να παρουσιάσει το ριάλιτι μαγειρικής άνευ αμοιβής με αντάλλαγμα τη θέση και το μισθό από την πρωινή εκπομπή του MEGA; Ποια είναι η αλήθεια για όλα όσα λέγονται για τη νεαρή παρουσιάστρια; Είναι πραγματικά… εξαρτημένη από την TV και δέχεται να παρουσιάσει δωρεάν μία εκπομπή μόνο και μόνο για να δηλώνει «παρουσιάστρια»;

Σε επικοινωνία που είχαμε με υψηλότατο στέλεχος του MEGA μας ξεκαθάρισε ότι «η Μαίρη Συνατσάκη αμείβεται κανονικά για την παρουσίαση του “Master Chef” όπως και για το “Πρωινό Mou”». Μάλιστα, το στέλεχος του σταθμού δεν μπορούσε να καταλάβει πώς δημιουργήθηκε αυτή η φήμη. Επίσης, στην ερώτησή μας για το αν έχει εξοφληθεί η Συνατσάκη για την παρουσίαση του ριάλιτι μαγειρικής, μας είπε πως «όχι ακόμα, αφού το “Master Chef” δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να προβάλλεται». Κάτι που, για να λέμε την αλήθεια, ισχύει εδώ και πολλά χρόνια –και προ οικονομικής κρίσης- οι συντελεστές να εξοφλούνται μετά την προβολή της κάθε εκπομπής.

Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια για όλα αυτά που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη Μαίρη Συνατσάκη. Η νεαρή ταλαντούχα παρουσιάστρια αμείβεται κανονικά και δεν είναι ένα… «ψώνιο» όπως θέλουν –άγνωστο γιατί!- να την παρουσιάσουν κάποιοι! Η νεαρή κοπέλα είναι κι αυτή εργαζόμενη, όπως τόσοι ακόμα στο τηλεοπτικό τοπίο και δεν το κάνει από… χόμπι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε