Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικά οι αντικαταστάτες των Μουτσινά και Ηλιάκη

Είναι οριστικά οι αντικαταστάτες των Μουτσινά και Ηλιάκη

Αποφάσισαν να φύγουν από τον ALPHA και να σταματήσουν το “Δέστε τους”. Ο Νίκος Μουτσινάς έκλεισε να παίξει ως ηθοποιός στις “Τρίχες” του ΑΝΤ1, ενώ συνεχίζει τις συζητήσεις για να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” στον Σκάι, στον ίδιο σταθμό δηλαδή όπου η Μαρία Ηλιάκη θα παρουσιάσει καινούργια καθημερινή εκπομπή.

Στις συσκέψεις του ALPHA έπεσαν πολλά ονόματα, ενώ έγιναν συζητήσεις και με τον Μάρκο Σεφερλή που τελικά όμως, αποφάσισε να πάει στο MEGA για να παρουσιάσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους. Κι ενώ στο σταθμό της Κάντζας αναζητούσαν τους παρουσιαστές της απογευματινής εκπομπής, στο γραφείο στελέχους του βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα με την Αλέκα Καμηλά για να προτείνουν μία εκπομπή που είχαν σκεφτεί.

Το στέλεχος του ALPHA είδε ότι οι δύο γυναίκες, εκτός από ωραίες, “έδεναν” πολύ μεταξύ τους, με τη μία να “κόβει” και την άλλη να “ράβει”. Έτσι σκέφτηκαν να τις “δέσουν” στην απογευματινή εκπομπή. Θέλοντας να κάνουν παρέα, έκλεισαν και την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ τους έλειπε ένας άντρας για να συμπληρωθεί και να μην αποτελείται μόνο από γυναίκες.

Έγινε λοιπόν πρόταση στον Γιωργο Λιανό που ναι μεν είχε κλείσει με τον ΑΝΤ1, αλλά φαίνεται ότι το είχε. ..ξεχάσει, αφού δεν είναι “το μόνο που θυμάται”! Αντίθετα στο κανάλι του Αμαρουσίου το θυμόντουσαν πολύ καλά κι αρνήθηκαν να μπουν στη διαδικασία… αντιπρότασης, οπότε έτσι ο Λιανός “έδεσε” στην απογευματινή εκπομπή του ALPHA.

Αν και κανείς, πλην της Καινούργιου που ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι της Κάντζας πριν από το καλοκαίρι, δεν έχει ακόμα υπογράψει, θεωρείται οριστικό ότι αυτοί οι τέσσερις θα είναι οι παρουσιαστές της καινούργιας απογευματινής εκπομπής του ALPHA που θα πάρει τη θέση της “Δέστε τους” στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Η συνάντησή τους θα γίνει τέλος Αυγούστου για να αποφασίσουν τη θεματολογία της εκπομπής, ενώ είναι σαφές ότι θα έχουν όλοι ίσο ρόλο. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται στις αρχές Οκτωβρίου, αφού άλλωστε η… εκπομπή (?!?) “Καλοκαίρι παντού” θα συνεχίσει έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιοι παρουσιαστές ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με τον Alpha;

Αποκλειστικό: Επιστρέφουν στην τηλεόραση και θα γίνουν… συμπεθέρες!

Ο πονοκέφαλος για τους αντικαταστάτες των Μουτσινά – Ηλιάκη

Επίσημα ο Λαζόπουλος παραμένει στον ALPHA

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε