Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: Η Μαρία Ηλιάκη πάει ΣΚΑΪ

Είναι οριστικό: Η Μαρία Ηλιάκη πάει ΣΚΑΪ

Μετά τους τίτλους τέλους στο «Δέστε τους» πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται για τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη.

Κι ενώ ο Μουτσινάς έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, τις «Τρίχες», που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1, η Ηλιάκη θα παρουσιάσει μία ψυχαγωγική εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι η παρουσιάστρια θα συνεργαστεί με το κανάλι του Φαλήρου, αναλαμβάνοντας μία δίωρη καθημερινή εκπομπή που θα προβάλλεται στη μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη, δηλαδή από τις 2 έως τις 6. Οι τελικές υπογραφές θα πέσουν τις αρχές του Αυγούστου, όταν λήξει το συμβόλαιο της Ηλιάκη με τον ALPHA, αλλά είναι οριστική η συμφωνία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστούν ποια θα είναι τα άλλα τρία πρόσωπα της παρέας της. Ωστόσο αποφασίστηκε ότι την αρχισυνταξία της εκπομπής θα κάνει η Μαίρη Κούσουλα που συνεργαζόταν με την Ηλιάκη έχοντας την αρχισυνταξία στο «Δέστε τους». Την επόμενη βδομάδα μάλιστα θα γίνει και η πρώτη σύσκεψη με τους υπεύθυνους του σταθμού για να αποφασιστεί και ο τίτλος της εκπομπής, αλλά και τα υπόλοιπα πρόσωπα της ομάδας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε