Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: η Ντορέττα Παπαδημητρίου «Αγαπά την Ελλάδα»

Είναι οριστικό: η Ντορέττα Παπαδημητρίου «Αγαπά την Ελλάδα»

 Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του καινούργιου show που σκοπεύει να βγάλει το MEGA μέσα στον Μάρτιο.

 Το «Ελλάδα σε αγαπώ» όπως θα γίνει στη χώρα μας το «I love my country» θα ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα και όπως πρώτα είχαμε γράψει στο Newsit την παρουσίασή του θα αναλάβει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Βέβαια αρχικός στόχος των στελεχών του σταθμού ήταν να το παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια, αφού εκκρεμούσε η συνεργασία μαζί της μετά την αναβολή του «Rising Star».

Ωστόσο μετά τις επαφές που έκαναν διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της να αναλάβει αυτή την περίοδο την παρουσίαση του «Ελλάδα σ’ αγαπώ» και έτσι στο κανάλι της Μεσογείων πρότειναν στη Ντορέττα Παπαδημητρίου με την οποία συνεργάστηκαν πολύ καλά στο «Music School» και η ηθοποιός απέσπασε πολύ καλές κριτικές και για αυτό το ρόλο της.

Μπορεί λοιπόν το MEGA να μην το ανακοινώνει επίσημα αλλά θεωρείται οριστικό ότι την παρουσίαση του «Ελλάδα σ’ αγαπώ» θα κάνει η Ντορέττα Παπαδημ,ητρίου προσπαθώντας να διαπιστώσει το πόσο γνωρίζουν οι celebrities καλεσμένοι της τη χώρα μας μέσα από ερωτήσεις και δοκιμασίες.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε