Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: «μετακομίζουν» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Είναι οριστικό: «μετακομίζουν» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η απόφαση είναι οριστική και σύντομα αναλαμβάνει και το καινούργιο του… πόστο. Αντίθετα με όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζους επιστρέφει έτοιμος να… προκαλέσει!

Φέτος λοιπόν είναι μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου στο «ΣουΚου», αλλά αυτή δεν θα είναι η μοναδική τηλεοπτική παρουσία του, αφού σύντομα θα ξεκινήσει και το αγαπημένο τηλεοπτικό παιδί του, το «Ougachallenge». Ενώ μάλιστα κάποιοι γράφουν ότι ο ΑΝΤ1 «έκοψε» την εκπομπή τελικά αυτή θα βγαίνει και μάλιστα σε νέα ώρα.

Τα στελέχη του σταθμού λοιπόν θα «μετακομίσουν» την εκπομπή και θα την βάλουν late night, πιστεύοντας ότι ο Ουγγαρέζος θα μπορεί να… προκαλεί πιο άνετα τους καλεσμένους του, αλλά και να κάνει πιο… άγριες πλάκες με το συνεργάτη του, τον Σταμάτη DinDanDone.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου ο καινούργιος κύκλος της εκπομπής «Ougachallenge» θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο με σκοπό μία φορά τη βδομάδα να… ξενυχτά και να διασκεδάζει τους τηλεθεατές! Και βέβαια για να μην αρχίσει άλλη… σεναριολογία περί «κόψιματος» του Ουγγαρέζου να αναφέρω ότι θα συνεχίσει να είναι με τη Μπεκατώρου και στην ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε