Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: πάει με την Ηλιάκη στον ΣΚΑΪ

Είναι οριστικό: πάει με την Ηλιάκη στον ΣΚΑΪ

Το τέλος του “Δέστε τους” στον ALPHA είχε σαν αποτέλεσμα οι τέσσερις παρουσιαστές να βρεθούν σε διαφορετικές τηλεοπτικές στέγες.

Παρά το ότι ο Νίκος Μουτσινάς έκανε επαφές με τον ΣΚΑΪ, όπως ανέφερα σε προηγούμενα κείμενα, η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε τελικά να μην βγάλει στον αέρα τον “Πιο αδύναμο κρίκο”, αλλά τη νέα version, το “Hot Seat”, του γνωστού “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”, επιλέγοντας ως καταλληλότερο για την παρουσίασή του τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Ωστόσο η Μαρία Ηλιάκη μετακόμισε στο κανάλι του Φαλήρου για να κάνει καθημερινή απογευματινή εκπομπή. Μόνο που δεν θα είναι μόνη της στην παρουσίαση της καινούργιας αυτής εκπομπής! Μετά λοιπόν από σειρά συναντήσεων, επαφών και διευκρινίσεων, είναι οριστικό ότι μαζί της στην εκπομπή θα είναι κι ο Μάκης Πουνέντης.


Το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι τελικές υπογραφές, κάτι που θεωρείται μία απλή τυπική διαδικασία, αφού οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η υπογραφή των συμβολαίων θα γίνει σήμερα “δεσμεύοντας” έτσι τον Μάκη Πουνέντη στον ΣΚΑΪ. Την επόμενη βδομάδα μάλιστα πρόκειται να γίνουν και κάποια δοκιμαστικά για να επιλεγούν και ποια πρόσωπα θα είναι ακόμα στην παρέα της Ηλιάκη και του Πουνέντη, δίνοντας κάθε μεσημέρι τη μάχη της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε