Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: Το “Your Face Sounds Familiar”… next year!

Είναι οριστικό: Το “Your Face Sounds Familiar”… next year!

Το… παγώνουν και θα το βγάλουν την επόμενη χρονιά ή μάλλον, για να ακριβολογώ, την επόμενη σεζόν. Με το θολό τοπίο στην πολιτική σκηνή και με τη διαφημιστική αγορά… παγωμένη από τις εξελίξεις, τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μην βγάλουν φέτος στον αέρα το talent show με τη Μαρία Μπεκατώρου, αλλά να το κρατήσουν μέχρι την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε οι χαμηλές πτήσεις του «Dancing with the stars» τη φετινή σεζόν στους πίνακες τηλεθέασης προμηνύουν ότι αυτός ο κύκλος θα είναι και ο τελευταίος. Για αυτό και αποφάσισαν να κρατήσουν τώρα τον τρίτο κύκλο του YFSF και να τον βγάλουν στον αέρα την περίοδο που συνήθιζαν να βγάζουν το DWTS.

Συνεπώς οι επόμενοι διαγωνιζόμενοι που θα προσπαθήσουν να μεταμφιεστούν σε διάσημους καλλιτέχνες της εγχώριας και διεθνούς σόου μπιζ θα πιάσουν δουλειά από τον Νοέμβριο του 2015 που θα ξεκινήσει να προβάλλεται ο τρίτος κύκλος του «Your Face Sounds Familiar».

Βέβαια αξίζει να λάβουμε υπόψη ότι –όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια- όλα μπορεί να ανατραπούν και στον ΑΝΤ1 να αλλάξουν τα σχέδιά και τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν, αλλά το σίγουρο είναι ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν και ποντάρουν στο talent show, θεωρώντας ότι θα είναι ένα από τα «όπλα» τους στη μάχη της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε