Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είπε “Όχι” σε δύο εκπομπές του MEGA

Είπε “Όχι” σε δύο εκπομπές του MEGA

Όχι μία αλλά δύο εκπομπές περιελάμβανε η πρόταση που του έκαναν από το MEGA για την καινούργια σεζόν, αλλά τελικά αυτός… ψήθηκε από τους απέναντι. Έτσι τώρα στο κανάλι της Μεσογείων προσπαθούν να… μαγειρέψουν κάτι άλλο, κυρίως για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που όπως αναφέραμε πρώτα μέσα από το Newsit, χθες οριστικοποιήθηκε η συνεργασία του με το STAR για να αναλάβει την παρουσίαση του “Blind Taste” που θα βγάλουν στον αέρα την καινούργια σεζόν.

Η συνεργασία αυτή όμως χάλασε τα σχέδια των στελεχών του MEGA που… καίγονταν να έχουν το γνωστό σεφ στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που ετοιμάζουν με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Όπως είναι λογικό στο κανάλι της Μεσογείων πίστευαν ότι έχοντας τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους θα είχαν ένα δυνατό “όπλο” στη μάχη της τηλεθέασης. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου θέλοντας να “ψήσουν” το γνωστό σεφ να είναι στο κανάλι, του πρότειναν να παρουσιάσει και μία ακόμα εβδομαδιαία εκπομπή μαγειρικής. Ωστόσο όπως αποδεικνύεται το “ψήσιμο” δεν πέτυχε αφού ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τους είπε όχι επιλέγοντας να συνεργαστεί με το STAR για να παρουσιάσει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι μαγειρικής, το “Blind Taste”! Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου με σκοπό να βγει στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο και να “ψήσει” τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν καθημερινά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε