Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκπληξη: έκλεισε και θα είναι στη «Μουρμούρα»!

Έκπληξη: έκλεισε και θα είναι στη «Μουρμούρα»!

Το ότι είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές… περιττό να το αναφέρω! Το ότι ορισμένες επιλογές που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια δεν ήταν οι πιο… πετυχημένες, είναι επίσης περιττό να το αναφέρω!

Είναι λογικό λοιπόν που πλέον τα στελέχη του ALPHA έχουν βάλει στο… μικροσκόπιο τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και μπορεί ο χρόνος να πιέζει αλλά προκειμένου να βιαστούν και να… ξανασκοντάψουν έχουν αποφασίσει να πάνε… αργά μεν… αλλά μεθοδικά…!

Όπως λοιπόν είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit η συγγραφική ομάδα της «Μουρμούρας» ενισχύθηκε και εκτός από τους… παλιούς Έλενα Σολωμού (που γράφει τις ιστορίες για τον «Μηνά» και τη «Βούλα») και τον Πάνο Χριστόπουλο (που έχει αναλάβει τη… ζωή του «Ηλία» και της «Μαρίνας»), έκλεισαν ο Θέμης Γκύρτης (για να γράφει για το νεαρότερο ηλικιακά ζευγάρι), αλλά και η έμπειρη Σάρα Γανωτή (που θα δημιουργεί τις ιστορίες ενός καινούργιου ζευγαριού που θα είναι κοντά στα 40), καθώς η απόφασή τους είναι να υπάρχουν τέσσερα ζευγάρια!

Αυτό που απομένει είναι να βρεθούν οι τέσσερις ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τα δύο καινούργια ζευγάρια και έτσι έχουν κάνει πάααααααααρα πολλά κάστινγκ. Για αυτό και υπάρχει πλήθος δημοσιευμάτων για ηθοποιούς που «έκλεισαν» για τους ρόλους, ενώ η αλήθεια είναι ότι έχει κλείσει μόνο ο ένας, ο οποίος την περυσινή περίοδο ήταν –δικαιολογημένα!- από τα πρόσωπα που κέρδισε με την ερμηνεία του τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στον καινούργιο κύκλο της «Μουρμούρας» θα δούμε τον ηθοποιό Σπύρο Τσεκούρα που μπορεί θεατρικά να έχει κάνει πολλές κι αξιόλογες συνεργασίες αλλά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Αστέρας Ραχούλας», ενσαρκώνοντας τον «Σταμάτη Τσότρα».

Μετά λοιπόν την πολύ καλή ερμηνεία του ως… προδότης της Ραχούλας πέρασε -όπως και πάρα πολλοί ακόμα ηθοποιοί- από τα κάστινγκ και επελέγη να ενσαρκώσει τον άντρα στο καινούργιο ζευγάρι για το οποίο θα γράφει η Σάρα Γανωτή.
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα κάστινγκ θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα με… παντρέματα που θέλουν να κάνουν μεταξύ των ηθοποιών για να επιλέξουν και τους τρεις ακόμα ηθοποιούς, δηλαδή την τηλεοπτική… σύζυγο του Σπύρου Τσεκούρα, αλλά και αυτούς που θα ενσαρκώσουν το νεαρότερο ηλικιακά ζευγάρι. Βέβαια ο χρόνος πιέζει καθώς τα γυρίσματα για τον καινούργιο κύκλο της πετυχημένης σειράς πρέπει να ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αλλά είπαμε: καλύτερα αργά παρά να… ξανασκοντάψουν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις