Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εκτός ALPHA o Πούμπουρας πληρώνοντας και σε… ευρώ τη συμμετοχή του στο «Dancing with the stars»

Εκτός ALPHA o Πούμπουρας πληρώνοντας και σε… ευρώ τη συμμετοχή του στο «Dancing with the stars»

Πώς ο Σάββας βρέθηκε στον ίδιο… δρόμο με την Ρούλα Κορομηλά και τη Σοφία Αλιμπέρτη

Τέρμα οριστικά και αμετάκλητα το «Μες στην καλή χαρά» για τον Σάββα Πούμπουρα λόγω της συμμετοχής του στο «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να φύγει από την εκπομπή του ALPHA αλλά όχι… οικειοθελώς αφού η διοίκηση του καναλιού της Κάντζας του ανακοίνωσε στην αρχή της προηγούμενης βδομάδας πως λόγω της συμμετοχής του στο talent show του ΑΝΤ1 πρέπει να αποχωρήσει από την εκπομπή. 

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ο Πούμπουρας δεν πλήρωσε τη συμμετοχή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μόνο με το κόψιμό του από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» αλλά πρόκειται να πληρώσει και με … ευρώ. Κι αυτό γιατί στο συμβόλαιό του με τον ALPHA υπάρχει όρος που του απαγορεύει τη συμμετοχή του σε εκπομπές άλλων καναλιών. Στο συμβόλαιό του μάλιστα αναγράφεται πως αν αυτός ο όρος δεν τηρηθεί τότε υπάρχει ποινική ρήτρα και η οποία, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πρόκειται να του ζητηθεί από το κανάλι της Κάντζας. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό είναι με πολλούς αριθμούς.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει ήδη… προδεδικασμένο στο τηλεοπτικό τοπίο, όταν πριν από πολλά χρόνια η Ρούλα Κορομηλά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 με τον οποίο είχε συμβόλαιο για να πάει στο MEGA. Και βέβαια αυτό δεν γίνεται προκειμένου ένα κανάλι να τα… πάρει από τους αποχωρήσαντες παρουσιαστές αλλά λόγω… εκφοβισμού. Άλλωστε, αν και το δικαστήριο δικαίωσε το κανάλι του Αμαρουσίου και η Κορομηλά έπρεπε να πληρώσει ποινική ρήτρα, εντούτοις η… πληρωμή ακόμα εκκρεμεί.

Μία ίδια περίπτωση που εκκρεμεί είναι η αποχώρηση στα μέσα της σεζόν της Σοφίας Αλιμπέρτη από τον ALPHA για τον ΑΝΤ1. Τελικά, φαίνεται ότι η… κόντρα μεταξύ ΑΝΤ1 και ALPHA κρατεί πολλά χρόνια!
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η απόφαση του «κοψίματος» του Πούμπουρα από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» πάρθηκε με αρκετές μέρες καθυστέρηση από τον ALPHA αφού η συμμετοχή του από τον ΑΝΤ1 είχε ανακοινωθεί πριν από πολλές μέρες και ενώ ήδη ο παρουσιαστής είχε εμφανιστεί σε δύο live του «Dancing with the stars». Βέβαια, για αυτήν την καθυστερημένη αντίδραση δικαιολογείται απόλυτα η διοίκηση του ALPHA αφού τις προηγούμενες βδομάδες η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ήταν μαγνητοσκοπημένη λόγω Πάσχα.

Το σίγουρο είναι ότι απόψε το βράδυ ο Σάββας Πούμπουρας θα χορέψει στο «Dancing with the stars». Το ερώτημα είναι αν ο ΑΝΤ1 θα του προσφέρει περισσότερο χώρο για να χορέψει γενικότερα στο τηλεοπτικό τοπίο ή η συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου θα αρκεσθεί μόνο σε… φιλανθρωπικούς σκοπούς! 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε