Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Εκβιασμοί και… δαγκώματα στις ελληνικές σειρές του MEGA

Εκβιασμοί και… δαγκώματα στις ελληνικές σειρές του MEGA

Μπορεί όλα να φαίνονται ρόδινα, αλλά τα φαινόμενα απατούν!

Έτσι, σύμφωνα με τα σενάρια των δύο ελληνικών σειρών του MEGA, που προβάλλονται απόψε το βράδυ, οι ήρωές τους θα… τραβήξουν πολλά ζόρια.

Στους «Βασιλιάδες» που θα προβληθούν στις 9, η Δέσποινα συνεχίζει τον εκβιασμό της. Αυτή τη φορά όμως, όχι στον Αιμίλιο αλλά στη Λίζα, που της ζητάει μάλιστα να την κάνει ρεπόρτερ στην εκπομπή της. Κάποιοι από τους υπόλοιπους ήρωες ζουν τους έρωτές τους. Έτσι, Μηνάς και Μαρίνα ολοκληρώνουν τη σχέση τους και η Νεφέλη αφήνεται στη γοητεία του Λεωνίδα να την παρασύρει. Μόνο που την επόμενη μέρα η Νεφέλη φεύγει πανικόβλητη.

Από την άλλη πλευρά, η Χριστίνα θα αναλάβει να στήσει ολόκληρη πλεκτάνη στον Αιμίλιο προκειμένου να αποκαλύψει ότι αυτός κρύβεται πίσω από το σαμποτάζ της θυγατρικής εταιρίας που θέλουν να πτωχεύσουν άδικα. Η Γιούλη «κερδίζει» τους διαφημιστές της εταιρίας που εργάζεται, με αποτέλεσμα να της κάνουν μια αναπάντεχη πρόταση!

Την επόμενη ώρα, γύρω στις 10 το βράδυ, θα προβληθεί το 14ο επεισόδιο της «Κλινικής περίπτωσης». Εκτός όμως, από τους τηλεθεατές που παρακολουθούν… δαγκωτό τη σειρά ανεβάζοντάς την στα ύψη της τηλεθέασης, υπάρχουν κι άλλα δαγκώματα. Συγκεκριμένα, η Αριστέα βρίσκεται σε διαμάχη με το γείτονά της, για τα όρια των οικοπέδων. Η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και ο Μάρκος ανακαλύπτει έκπληκτος ότι η θεία του δαγκώνει, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση, ανατρέχει στα αρχεία του χωριού και ανακαλύπτει ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ο Πέτρος ζει με τη Φλώρα και το Μάριο, αφού η Μίκα λείπει. Η συμβίωση θα είναι ένα μικρό μαρτύριο για τον ίδιο, αλλά και για τη Φλώρα που ανακαλύπτει ότι η μητρότητα πάει χέρι – χέρι με την αγωνία, ίσως και την υστερία. Ο Μάριος προσπαθεί να προσεγγίσει το γιο του με το δικό του τρόπο. Η Αντριάνα κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, αφού ο αριθμός των παιδιών του σχολείου μειώνεται δραματικά. Η στάση του Μάρκου απέναντι στο πρόβλημά της θα την απογοητεύσει. Για μια ακόμα φορά, ο γιατρός πρέπει να κλείσει τις πληγές που ο ίδιος άνοιξε…!

Περισσότερες εξελίξεις όμως για τις ζωές των ηρώων, απόψε το βράδυ επί της οθόνης του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε