Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη στο Newsit: «Δεν έκανα ποτέ πρόταση στη Χρουσαλά»

Ελεονώρα Μελέτη στο Newsit: «Δεν έκανα ποτέ πρόταση στη Χρουσαλά»

Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μαριέττα Χρουσαλά να αποτελεί «μήλο της

Έριδος» ανάμεσα στις εκπομπές. Μετά το γάμο της και το γλέντι στο θωρηκτό «Αβέρωφ» η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει σε κανέναν και ενόψει της καινούργιας σεζόν, γράφεται συνεχώς ότι όλοι την ζητούν για τις εκπομπές τους. Ανάμεσα στους… εμπλεκόμενους διεκδικητές είναι και η Ελεονώρα Μελέτη. Επικοινωνώντας όμως με την παρουσιάστρια της εκπομπής του STAR, «Πρωινή Μελέτη» Ελεονώρα Μελέτη, μας είπε πως:

«Δεν έκανα πρόταση ποτέ στη Μαριέττα να έρθει στην εκπομπή μου και μπορεί να το επιβεβαιώσει και η ίδια. Γνωρίζοντας την αμηχανία που της προκλήθηκε από το ντόρο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δεν θα την έφερνα ποτέ σε δύσκολη θέση να της κάνω πρόταση για να έρθει να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο, παρόλο που είμαστε φίλες και πήγα και στο γάμο της. Αν θέλει να μιλήσουμε για το γάμο της, πώς περνάει με τον άντρα της, τότε την περιμένω ευχαρίστως, όποτε θελήσει, να έρθει στην εκπομπή.»

-Δεν της έκανες ποτέ πρόταση επειδή, όπως λέγεται, υπήρξε διαχωρισμός θεματολογίας και καλεσμένων στις εκπομπές του STAR μετά από σύσκεψη με τη διοίκηση;

(γελώντας) Όχι βέβαια, Δεν υπήρξε καμία σύσκεψη και καμία απόφαση «διαχωρισμού θεματολογίας και καλεσμένων» όπως είπες. Η απόφαση που έχει δοθεί σε μένα από τους υπεύθυνους του καναλιού και συγκεκριμένα από τον κύριο Μαλέλη, είναι ότι όλοι θα έχουμε ό,τι και όποιον θέλουμε και καταφέρουμε να κλείσουμε.

-Αλλά, παρά το ότι δεν είχες «απαγορευτικό από το κανάλι» δεν κάλεσες ποτέ τη Μαριέττα Χρουσαλά;

Ποτέ! Δεν της έκανα ποτέ πρόταση!»

Αυτά δήλωσε στο Newsit η  Ελεονώρα Μελέτη, βάζοντας τέλος στις φήμες που την θέλουν να πολιορκεί στενά τη Μαριέττα Χρουσαλά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε