Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ελισάβετ Σπανού: «Ο Σρόιτερ μου την έπεσε καλά»!

Ελισάβετ Σπανού: «Ο Σρόιτερ μου την έπεσε καλά»!

Υπήρξε ζευγάρι με τον Αντώνη Σρόιτερ. Οκ, το εμπεδώσαμε. Χώρισαν! Κι αυτό το εμπεδώσαμε. Συνεχίζουν ακόμα όμως, να ρωτούν την Ελισάβετ Σπανού για τη σχέση της με το Σρόιτερ κι αυτή… αναγκάζεται (?!?) να απαντά. Αυτό προσπαθούμε να το εμπεδώσουμε!

Στη συνέντευξη μάλιστα που έδωσε στο Γιώργο Σατσίδη και θα μεταδοθεί αύριο το βράδυ στις 20.00, στην εκπομπή «Movies and Stars» στο MTV GREECE η Ελισάβετ Σπανού παραδέχεται ότι έγινε πιο γνωστή από τη σχέση της με τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Αντώνης είναι ένα δημόσιο πρόσωπο με καθημερινή παρουσία, επομένως ό,τι κάνει αφορά τους πάντες. Έτσι εκ των πραγμάτων έγινα πιο γνωστή. Το να αρνηθώ ότι με βοήθησε θα φανεί ότι είμαι σε άλλο κόσμο. Από την άλλη επειδή δεν είμαι τέτοιος τύπος καθόλου, μου ήταν αρκετά ενοχλητικό να βλέπω τη ζωή μου σε εξώφυλλα. Όταν με φλέρταρε, δεν μπήκα στη διαδικασία να αναλύσω τι σημαίνει να είναι κάποιος γνωστός. Μου τα είπε καλά και με κέρδισε με αυτό. Μου την έπεσε καλά.

Η πορεία της σχέσης μας δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάστηκε από τη δημοσιότητα, εγώ πάντως άρχισα να πιέζομαι από αυτό. Με ενόχλησε το ότι μία κατάσταση που δεν ήξερα πόσο θα κρατήσει και που θα οδηγήσει, τη “φορούσα παλτό”, είχα φορτωθεί κάτι, ένα παλτουδάκι για το χειμώνα. Δεν μου αρέσει να είμαι “η κυρία του κυρίου”. Δεν είναι ο τίτλος μου “το κορίτσι του Σρόιτερ”. Καλύτερα να λένε “το κορίτσι του Μάη”! Είμαι η Ελισάβετ Σπανού. Δεν στραβώνω με ερωτήσεις γενικώς. Στις ερωτήσεις για τον Σρόιτερ όμως στραβώνω. Ο απόηχος κρατάει περισσότερο από τη σχέση. Αμάν πια , έχουμε χωρίσει 4 μήνες!»

Η νεαρή τραγουδίστρια πάντως, σε ερώτηση του Σατσίδη αν θα έκανε ξανά σχέση με κάποιον γνωστό λέει ότι «πλέον ξέρω πώς να το προφυλάξω από την πλευρά μου. Δεν μετανιώνω για κάτι. Κράτησε τόσο λίγο που δεν το έχω αναλύσει πολύ. Εμένα με ενδιαφέρει ο άντρας να έχει χιούμορ, να γελάω, να είναι έξυπνος, να μην έχει κόμπλεξ και να μην είναι τεμπέλης. Έχω συναντήσει περιπτώσεις που είναι το κλασικό στυλ του Έλληνα φραπέ και τέλος, ή άλλους που δεν γελάνε. Έχω ερωτευτεί. Μικρότερη. Κράτησε 3,5 χρόνια αλλά δεν πήγε για γάμο. Προτιμάω άντρες που να μπορούν να μου κινήσουν το ενδιαφέρον. Συνήθως, επομένως, είναι μεγαλύτεροι. Όταν ερωτεύομαι, δεν έχω εγωισμό, σέρνομαι στα πατώματα, γίνομαι drama queen. Και το κάνω με χαρά και ευχαρίστηση. Ό,τι ζω θέλω να ζω, το ζω έντονα. Νέο παιδί είμαι, άρα, ναι είμαι έτοιμη να ερωτευτώ!»

Να το ευχηθούμε και για να περνά αυτή καλά αλλά γιατί πλέον, έχει καταντήσει κι ολίγο… βαρετό να ακούμε συνεχώς για τη σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ. Κι άλλοι χώρισαν αλλά είχαν κι άλλα πράγματα να πουν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε