Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ελληνικό τηλεμενού με «Πίσω στο σπίτι» και «Με λένε Βαγγέλη»

Ελληνικό τηλεμενού με «Πίσω στο σπίτι» και «Με λένε Βαγγέλη»

Ένα καινούργιο επεισόδιο και ένα σε επανάληψη έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε απόψε το βράδυ οι λάτρεις των ελληνικών σειρών.

Το καινούργιο επεισόδιο είναι της σειράς «Πίσω στο σπίτι» που στις 9 το βράδυ όπου προβάλλεται, στο σπίτι καταφθάνουν οι συμπέθεροι από την Κρήτη. Έχουν χάσει το εργοστάσιο αλουμινίων αλλά η μόνη που το ξέρει είναι η Άννα και δε θέλει με κανέναν τρόπο να το μάθουν στην οικογένεια Ακίνδυνου. Επίσης κανένας από την οικογένεια Ακίνδυνου δε θέλει να μάθουν οι συμπέθεροι τα οικονομικά τους χάλια. Ο Ηλίας προσπαθεί να βρει λεφτά και πέφτει τυχαία πάνω σε μια ληστεία τραπέζης. Μια σκουπιδοσακούλα γεμάτη λεφτά του λύνει προσωρινά το πρόβλημα αλλά του δημιουργεί περισσότερα. Ο Περικλής προσπαθώντας να βοηθήσει την οικογένεια συλλαμβάνεται από την αστυνομία ως μπαχαλάκιας.

Αμέσως μετά, στις 10 το βράδυ, προβάλλεται ένα επεισόδιο σε επανάληψη της σειράς «Με λένε Βαγγέλη» και στο οποίο είναι η γιορτή της μητέρας και ο Βαγγέλης με το Μπίλυ, τηρώντας την παράδοση, το έχουνε ξεχάσει. Όμως, θυμούνται πως όταν ήταν πιτσιρικάδες, έκαναν πάντα πρόχειρα και βιαστικά δώρα στη μαμά τους, δώρα που συνήθως έκλεβαν από τους συμμαθητές τους. Έτσι, ήρθε η ώρα να επανορθώσουν. Το πρόβλημα είναι πως κάθε επαφή με τη μαμά, προϋποθέτει και επαφή με τον μπαμπά, κάτι που για τον Βαγγέλη είναι αβάσταχτο. Και γίνεται ακόμα χειρότερο καθώς όλοι θυμούνται πως όταν ήταν μικρός ο Βαγγέλης ήταν υπεύθυνος για ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που χάθηκε.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε