Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένα βήμα πριν την υπογραφή η Ράνια Θρασκιά

Ένα βήμα πριν την υπογραφή η Ράνια Θρασκιά

Οι αλλαγές στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ήταν πριν από λίγους μήνες που στελέχη του ΑΝΤ1 συναντήθηκαν με τη Ράνια Θρασκιά για μία φιλική κουβέντα. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, πάνω στην κουβέντα ειπώθηκε το ενδεχόμενο η Θρασκιά να είναι στο πλάι του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Ωστόσο η κουβέντα… έμεινε στις κουβέντες. 

Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα που η συνάντηση στελεχών του καναλιού με τη δημοσιογράφο είχε άλλο επίπεδο συνεργασίας! Η πρόταση ήταν όχι να είναι δίπλα από τον Παπαδάκη αλλά στη θέση του, όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» θα σταματήσει για καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες και οι δύο πλευρές, ΑΝΤ1 και Θρασκιά, τα έβαλαν όλα κάτω, τα συμφώνησαν και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές! Οι οποίες όμως… κολλάνε σε κάποια σημεία (όχι όσον αφορά την αμοιβή της Θρασκιά, όπως υποστηρίζουν κάποιοι) με αποτέλεσμα η τελική υπογραφή να αναβάλλεται από μέρα σε μέρα. 

Τα σημεία που μένει ακόμα να αποφασιστούν είναι αν η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 7 έως τις 11 το πρωί και το ποιοι θα είναι μαζί της. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι συνεργάτες για να υποστηρίξουν το infotainment καλοκαιρινό πρόγραμμα του καναλιού. Και αυτοί δεν είναι μόνο οι Δημήτρης Βλάχος και Σάββας Πούμπουρας αλλά και καμία εικασαριά ακόμα άτομα που έχουν περάσει ήδη από δοκιμαστικό στο κανάλι του Αμαρουσίου. 

Όπως όμως φαίνεται, τα πρόσωπα που θα είναι μαζί με τη Θρασκιά πρέπει να αποφασιστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες για να μπορέσει να βάλει κι αυτήν την υπογραφή της ώστε να μπορέσει και ο ΑΝΤ1 να κυκλοφορήσει το δελτίο Τύπου που θα καλωσορίζει στο Μαρούσι τη δημοσιογράφο.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε