Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ενοχλημένος ο Mister ΟΛΑ με το Ράδιο Αρβύλα

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Είναι γνωστό πως ο Θέμος Αναστασιάδης τα λέει πάντα… ΟΛΑ, χωρίς να κρύβεται αλλά

και χωρίς να προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα ο Θέμος έχει βρει έναν πανέξυπνο τρόπο: να στέλνει μηνύματα με όσα γράφει στις μπλούζες που φορά στην εκπομπή του.

Σίγουρα λοιπόν ένα από τα «συνθήματα» στα μπλουζάκια που φορούσε στην τελευταία του εκπομπή μόνο τυχαίο δεν ήταν. Το «μήνυμα» έγραφε: ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΑΝ

Οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι ο Θέμος έστειλε το συγκεκριμένο «μήνυμα» με αφορμή τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγες μέρες το πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1. Να θυμίσουμε ότι οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος είχαν πει ότι «έρχονται στιγμές που μέσα στο ίδιο μας το σπίτι σκεφτόμαστε μήπως πρέπει να φωνάξουμε περισσότερο για να μας ακούσουν τα άλλα μέλη της οικογένειας. Γιατί μάλλον κάποια μέλη της οικογένειας νοιάζονται περισσότερο για τους γείτονες παρά για εμάς».

Αυτές οι δηλώσεις των παρουσιαστών σχολιάστηκαν έντονα και πολλοί θεώρησαν ότι το… καρφί αφορούσε τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο που φέρεται να νοιάζεται περισσότερο για τη «γειτόνισσα» -και σύζυγό του- Ελένη Μενεγάκη παρά για την εκπομπή τους.

Γι’ αυτό και το «μήνυμα» που έστειλε τώρα ο Θέμος φαίνεται πως έχει τον ίδιο αποδέκτη. Άλλωστε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Θέμος είναι δυσαρεστημένος από την κίνηση του καναλιού να αλλάξει μέρα προβολής της εκπομπής του και από την Τρίτη, όπου προβαλλόταν να μετακομίσει τη Δευτέρα. Αυτό όμως, που φαίνεται πως έχει ενοχλήσει πολύ τον Θέμο είναι η «μετακόμιση» της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» από την απογευματινή στη βραδινή ζώνη και μάλιστα αμέσως πριν από τη δική του εκπομπή. Και οι καλά γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι αυτή η απόφαση είναι κυρίως του Γιάννη Λάτσιου που στηρίζει ιδιαίτερα την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη. Άλλωστε αξίζει να θυμηθούμε ότι στην παρουσίαση της εκπομπής «Ράδιο αρβύλα» τόσο οι συντελεστές του όσο και ο ίδιος ο Γιάννης Λάτσιος είχαν υποστηρίξει ότι δεν θα ασχολούνται με τους «συνήθεις ύποπτους του τηλεοπτικού τοπίου» αλλά τελικά φαίνεται πως αναγκάστηκαν προκειμένου να κάνουν νούμερα τηλεθέασης. Αυτό όμως, είναι… αντιγραφή της ιδέας του «ΟΛΑ» που προβάλλεται για 10η συνεχόμενη χρονιά. Και ναι μεν, ο Θέμος αλλά και ο στενός του συνεργάτης Βαγγέλης Περρής μπορούν να δεχτούν το… κλοπη-right από τα υπόλοιπα κανάλια αλλά όχι από το ίδιο τους το «σπίτι» και μάλιστα σε μία εκπομπή που προβάλλεται αμέσως πριν τη δική τους. Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι τη Δευτέρα οι τηλεθεάσεις ήταν οι εξής: το «Next Top Model»… παρέδωσε μέσο όρο 24,5% (με 31,8% στα νεανικά κοινά), το Ράδιο Αρβύλα»… ψιλο-έπεσε σημειώνοντας 21,8% (και 27, 8% στα νεανικά κοινά) αλλά το «Όλα 10» το… ψιλοανέβασε κάνοντας 22,1% (με 30,1% στα νεανικά κοινά).

Τώρα, όλοι περιμένουν το επόμενο… μήνυμα του Θέμου. Και όσοι τον γνωρίζουν καλά υποστηρίζουν πως σε περίπτωση που δεν… δικαιωθεί, αυτός… δεν θα πει λίγα! Βέβαια, ο ΑΝΤ1 δεν σκοπεύει να δυσαρεστήσει έναν παρουσιαστή –και εκπομπή- πρώτης γραμμής τηλεθέασης, οπότε αναμένονται έντονες και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Και σίγουρα, αυτό δεν είναι… ράδιο αρβύλα! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε