Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Επεισόδια και ξύλο στο GREEK IDOL

Επεισόδια και ξύλο στο GREEK IDOL

Ο ρόλος της Ρούλας Κορομηλά

 Πολλές κόντρες είχε το χθεσινό επεισόδιο του Greek Idol στον ALPHA.Εκτός όμως, από την κόντρα της κριτικής επιτροπής με το Χρήστο υπήρξε και άλλο επεισόδιο που δεν έδειξαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος, δημιουργήθηκε έντονο επεισόδιο μεταξύ φίλων ορισμένων διαγωνιζόμενων. Μάλιστα, ορισμένοι από τους ένθερμους οπαδούς, αντάλλαξαν άσχημους χαρακτηρισμούς και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια!

Άμεση όμως, ήταν η παρέμβαση της ομάδας ασφάλειας του studio που κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο να χωρίσει και να απομακρύνει τους ταραξίες. 

Καταλυτική επίσης, ήταν και η παρέμβαση της ίδιας της Ρούλας Κορομηλά που μόλις δημιουργήθηκε το επεισόδιο δεν έφυγε από τη σκηνή για να πάει στο καμαρίνι της αλλά αντίθετα κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου… έπεφτε το ξύλο με σκοπό να ηρεμήσει την κατάσταση, όπως και έκανε. Μάλιστα, αν προσέξατε, ακριβώς μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η Κορομηλά βγήκε από τις κερκίδες όπου ήταν οι «ένθερμοι» οπαδοί και προσπάθησε να τους ηρεμήσει, λέγοντας… πόσο ωραία περνούν στο Greek Idol!

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί… εμπλεκόμενοι με το Greek Idol έχουν αδυναμία στο… ξύλο! Αλλά για αυτή την… αδυναμία τους θα αναφερθούμε αργότερα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε