Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επίσημη ανακοίνωση με… happy end για Τσιμτσιλή και Βερύκιο!

Επίσημη ανακοίνωση με… happy end για Τσιμτσιλή και Βερύκιο!

Με δελτίο Τύπου ο ALPHA ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και… ανεπίσημα με τον Δήμο Βερύκιο. Μετά τις δηλώσεις του δημοσιογράφου στην εκπομπή για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν σε σχέση με την πρωινή εκπομπή «Happy Day» »και πως όλα θα εξαρτηθούν από τις επαφές του με στελέχη του σταθμού έρχεται το δελτίο να επιβεβαιώσει πως οι επαφές πήγαν καλά.

Όπως λοιπόν αναφέρεται στην ανακοίνωση «Μετά από τρεις σεζόν επιτυχημένης συνεργασίας, ο Alpha ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση του συμβολαίου της Σταματίνας Τσιμτσιλή για δύο ακόμη χρόνια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day στον Alpha» θα μας καλημερίζει και πάλι από τον Σεπτέμβριο και θα μας χαρίζει happy πρωινά, έχοντας πάντα στο πλευρό της την Ελένη Τσολάκη, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά. Η εκπομπή θα συνεχίσει να κάνει focus στην επικαιρότητα, μέσα από την επιτυχημένη ημίωρη σύνδεση με τον Alpha 989, τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου».

Έτσι λοιπόν επίσημα και… ανεπίσημα το κανάλι της Κάντζας ενημερώνει πως από τις επαφές υπήρξε… happy end και ανανεώνουν το ραντεβού με τους τηλεθεατές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε